Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan Görevine Başladı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine atanan Kaymakam Ali Edip Budan, görevine başladı.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan Görevine Başladı
03 Ağustos 2015 - 11:38

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine atanan Kaymakam Ali Edip Budan, görevine başladı.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinden, Afşin Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Ali Edip Budan, yeni görevine başladı.

Görevde olduğu süre içerisinde halkla iç içe olacağını belirten Budan, ilçe halkıyla her daim istişare halinde bulunacağını belirtti.

ALİ EDİP BUDAN KİMDİR?
Ali Edip Budan 27 Ekim 1979 tarihinde Malatya’da doğdu. Eğitim hayatına Malatya Gazi İlkokulunda başladı, Anadolu Ticaret Lisesini bitirdikten sonra, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 4 Şubat 2003 tarihinde Elazığ Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Sırasıyla Bursa Büyükorhan, Elazığ Baskil ve Bursa Harmancık İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl süre ile İngiltere'nin Sheffield Üniversitesi'nde Pre. MBA kursu aldı. 13 Nisan 2006 tarihinde Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı’nda göreve başladıktan sonra, 19 Ekim 2007 tarihinde Muş İli Korkut Kaymakamlığı’na atandı. 27 Ekim 2008 tarihinde vekAleten İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütürken, 27 Temmuz 2009 tarihinde Muş Vali Yardımcılığına atandı. 12 Ağustos 2010 tarihinde ise Gölbaşı Kaymakamı olarak göreve başladı. 

Budan evli olup 1 çocuk babasıdır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum