AK Parti Başkan adayından Ekici'ye ziyaret

AK Parti Akçadağ belediye başkan Adayı Mustafa Kırteke, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ömer Ekiciyi ziyaret etti.

AK Parti Başkan adayından Ekici'ye ziyaret
24 Ocak 2019 - 00:01

AK Parti Akçadağ belediye başkan Adayı Mustafa Kırteke, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ömer Ekiciyi ziyaret etti.

Aynı zamanda kendisi de Akçadağlı olan yaşamını büyük bölümünü milliyetçi ve ülkücü harekete hizmetle geçiren   dik ve onurlu duruşuyla bilinen ülkücü ve milliyetçi camia tarafında çok sevilen Ömer Ekici 24 Haziran seçimlerde en yüksek yüzde oyu 19.22 ile Akçadağ’da almıştı.

Ziyarette MHP MYK Üyesi Ömer Ekici “Genel Başkanımız sayın Dr.. Devlet Bahçeli’nin  almış olduğu karar verdiği talimat doğrultusunda bizim duruşumuz ve tavrımız nettir.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde “Beka için milli karar, Cumhur için istikrar” düsturu doğrultusunda hareket ediyoruz.

Milliyetçi hareket in bilge liderinin mimarlığını yaptığı cumhur ittifakını başarılı kılmak için her türlü gayret ve desteği esirgemeyeceğimiz ifade etmek istiyorum.

AK Parti belediye başkan adayı Mustafa Kırteke’nin ziyaretlerinde duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum”dedi.

AK Parti Akçadağ belediye başkan adayı Mustafa Kırteke’nin ziyarettinde Ekici’nin yanında daha çoğunluğu Akçadağlı da olan ve önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde il başkanlığı yapmış veya değişik bir çok görevlerde bulunan isimlerde hazır bulundu.

MHP eski il başkanlarında Mehmet Erdem, Mehmet Demirkaya, Ömer Faruk Kalı, Kozluca Eski belediye Başkanı İbrahim Demirkaya, Milletvekili Namık Hakan Durhan’ın kardeşi Cihat Durhan Türk Hava Kurum başkanı Mehmet Torun, Eyup Sukut, Mustafa Dağdelen,ve bir çok isim yer aldı.

AK Parti kçadağ belediye başkan adayı Mustafa Kırteke ise Cumhur İttifakının seçimlerde başarı ile çıkacağını ifade etti ve “Ömer Ekici başkanımız ve diğer başkanlarımızla bir arada olmak büyük mutluluk.”dedi.

 

Ali Aladağ

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Turgut Kırteke
    5 yıl önce
    Ülkemizin bekası ve geleceği için Birlik ve beraberlik olma zamanı malatyamızın,akçadağımızın yarınları daha aydınlık bir gelecek için hizmet için sayın başkanımız Mustafa KIRTEKE’ye bu kutlu ve zorlu yolda her daim yanında olduğumuzu,Akçadağımıza hizmet için çalışan Başkanımıza sonsuz başarılar diliyorum..