AK Parti'de FETÖ Temizliği Başlıyor !

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından AK Parti Genel Merkezi ve hükümet 'il ve ilçe teşkilatları' ile belediyeler olmak üzere 'temizlik ve soruşturma sürecini' başlatıyor.

AK Parti'de FETÖ Temizliği Başlıyor !
25 Temmuz 2016 - 00:02 - Güncelleme: 25 Temmuz 2016 - 00:16

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından AK Parti Genel Merkezi ve hükümet 'il ve ilçe teşkilatları' ile belediyeler olmak üzere  'temizlik ve soruşturma sürecini' başlatıyor.

İlk hedef AK Parti Teşkilatlarında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ile mücadele etmeyen yapıyla teması süren,il ve ilçe yönetimleri olacak. 

İl ve ilçe yönetimlerindeki isimler tek tek incelenecek, istihbarat birimlerinden kapsamlı bir rapor istenilecek. Hakkında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ye destek veren ya da örgütün üyesi olduğu iddiaları olanlarla ilişkilerini sürdüren il ilçe başkanları yöneticileri görevlerinden alınacak. Yapıyla teması süren, genel merkezi eksik bilgilendirenler de görevden alınacak. 

Öte yandan tüm Ak Parti Teşkilatları’nda Malatya dahil, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat yönetimlerinde cemaat tarzı yapılanmalara iştirak edenlerin istifaları istenecek.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum