AK Parti'ye 10 Kasım tepkisi!

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde AK Parti'ye 10 Kasım tepkisi.

AK Parti'ye 10 Kasım tepkisi!
10 Kasım 2019 - 16:51 - Güncelleme: 10 Kasım 2019 - 21:41

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde AK Parti'ye  10 Kasım tepkisi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. Yıl dönümünde Malatya’nın ilçelerinde de düzenlenen anma törenleri ile anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 81. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Akçadağ'da ilçesinde de anıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda  Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu.  Saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sirenler çaldı. Çok sayıda vatandaş da, araçlarının kornalarını 2 dakika boyunca çalarak, saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen etkinlik ile devam etti.

Anma törenine Akçadağ Kaymakamı Hulisi Teke,Akçadağ Belediye Başkan V. Mustafa Turhan, CHP Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan,MHP ilçe Başkanı Kenan Güde,Akçadağ Muhtar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ile  daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Törene, AK Parti Akçadağ ilçe Başkanı Hüseyin Çapar katılmaz iken anma töreninde AK Parti'yi temsil eden tek kişinin bulunmamasına ilçe halkı tepki gösterdi.

Öte yandan AK Parti'nin kent genelinde düzenlenen anma etkinliklerine çelenk sundağı gibi katılım sağlamadığı öğrenildi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum