Akçadağ Kaymakamı değişti

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile Malatya’da 3 vali yardımcısı ile 7 ilçe kaymakamının yeri değişti.

Akçadağ Kaymakamı değişti
28 Haziran 2015 - 18:14 - Güncelleme: 25 Temmuz 2015 - 11:44

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile Malatya’da 3 vali yardımcısı ile 7 ilçe kaymakamının yeri değişti. 

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Kararda Malatya’da 3 vali yardımcısının başka ile ataması yapıldı. Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz Ankara Vali Yardımcılığına, Latif Memiş Sakarya Vali Yardımcılığına ve Abdullah Abid Öztoprak ise Kalecik Kaymakamlığına atandı. Malatya Vali yardımcılıklarına ise Düzce Vali Yardımcısı Miktat Alan, Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı ve Nazımiye Kaymakamı Bülent Güven getirildi.

Vali yardımcıların yanı sıra 7 ilçenin de kaymakamı değişti. Karar göre Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı. Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Siirt Vali Yardımcılığına atanırken Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban ise Espiye Kaymakamlığına atandı Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar Ağrı Vali Yardımcılığına, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu Kovancılar Kaymakamlığına, Yazıhan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Erzurum Vali Yardımcılığına ve Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal ise Özalp Kaymakamlığına atandı.

Bu arada Malatya Valiliği Kaymakam Adayları Medeni Bakır Altınyayla Kaymakamlığına, Yusuf Turan ise İkizce Kaymakamlığına atandı. Malatya İl Hukuk İşleri Müdürü Şükrü Özcan’da son atama kararı ile Kütahya Vali Yardımcılığına getirildi.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malatya’nın Darende ilçesi Kaymakamlığına Mazgirt Kaymakamı Ali Türk atanırken Doğanşehir Kaymakamlığı’na ise Pertek Kaymakamı Memiş İnan atandı. Akçadağ Kaymakamlığı’na Tufanbeyli Kaymakamı Serdar Demirhan, Hekimhan Kaymakamlığına Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Yazıhan Kaymakamlığına Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Kuluncak Kaymakamlığına Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir ve Doğanyol Kaymakamlığına ise Tokat’ın Yeşilyurt Kaymakamı İsmail Toprak atandı.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Ahmetoglu
    8 yıl önce
    Görevi biten sayin kaymakamimiza hizmetlerinden dolayi tesekkür ederiz...Yeni kaymakam Serdar Demirhan Malatya eski valisi Vasip Sahin`le ayni memleketli.Bayburt`lular saglam adamdirlar...Memleketimize hayirli olsun
  • ABDULVAHAP
    8 yıl önce
    Mükemmel birisiydi, Akçadağ'a yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine sonsuz teşekürler, Allah yolunu açık etsin, yeni görev yeri hayırlı olsun, çok saygıdeğer bir insandı, herşey için teşekkürler.
  • Abdulkadir
    8 yıl önce
    Akçadağ'da sosyal dengeyi sağlayarak bürokrasi ve siyaset çatışması yapmadan sessiz sedasız huzurlu bir dönem geçirdi ilçemiz. Sayın kaymakama bundan sonraki görevinde başarılar dilerim. Allah yolunu açık eylesin