Akçadağ Vekilini Seçiyor

7 Haziran Milletvekilliği seçimleri yaklaşırken sahalar ısınmaya hareketlenmeye başladı.

Akçadağ Vekilini Seçiyor
17 Şubat 2015 - 00:32 - Güncelleme: 24 Şubat 2015 - 01:26

ÖZEL HABER/7 Haziran Milletvekilliği seçimleri yaklaşırken sahalar ısınmaya hareketlenmeye başladı.Malatya’dan milletvekili olmak isteyen Akçadağlı bazı aday adayları da başladıkları çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

Malatya siyasetinin yakından takip ettiği Akçadağlı milletvekili aday adaylarında son durum ne?

"MÜNİR DOĞAN ÖLMEZTOPRAK"

İlk  "Seçim İrtibat Bürosunu" Sıtmapınarı'nda açan Bağımsız Malatya Milletvekili Adayı Ölmeztoprak,seçim çalışmalarına burada devam ediyor.ANAP dönemindeki tercihli oy sisteminde en fazla oy alarak milletvekili seçilen Ölmeztoprak, mütemadiyen Malatya'nın gündemin de.Sıtmapınarı'ndaki ofisini hergün yüzlerce kişi ziyaret ediyor.Akçadağlıların yoğun bir şekilde destek verdiği Ölmeztoprak'a,Malatya'da da önemli bir destek var.Bu kapsamda siyasi partilerin gözü Ölmeztoprak'ın üzerinde.Partilerin önümüzdeki günlerde netleşecek olan milletvekili aday listelerinin Ölmeztoprak'ın durumuna  göre  belirleneceği ifade ediliyor.

"FİKRET ÖZDEMİR"

AK Parti'den Malatya Milletvekili aday adayı olan İlahiyatçı-Yazar Fikret Özdemir,son günlerde Akçadağlıların en çok konuştuğu isimlerden biri.Milli görüş tabanından gelen bir isim olan Özdemir,AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar sürekli partinin içerisinde bulundu.Özellikle Almayan'da ki başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekti.Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim ve Yerel Yönetimlerde çeşitli görevlerde bulunan Özdemir Kısa adı UETD (Union of Europen Turkish Democrats) olan Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bavyera Bölge Başkanlığı görevinde de bulundu.Bu görevleri esnasında Akçadağ'dan da kopmayan Özdemir,belli aralıklarla Akçadağ'a ziyaretler gerçekleştirdi.Akçadağlıların içimizden biri,bizden biri şeklindeki ifadelerle sahiplendiği Özdemir'e AK Parti Malatya Milletvekili Aday listesin de yer verilmesi bekleniyor.

"ARİF YILDIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı, MHP Malatya eski İl Başkanı Arif Yıldız,Akçadağlıların yakında izlediği ve sevdiği bir siyasetçi.Akçadağlılar şimdiden Yıldız'ı MHP'nin 1.sıra adayı olarak görüyor.MHP'nin Yıldız'ı 1. sıra adayı olarak belirlemesi halinde Akçadağlılar Yıldız'a mutlaka destek verecektir.

"İBRAHİM GEZER"

Akçadağlı kimliği 30 Mart seçimleri ile  gün yüzüne çıkan,Prof. Dr. İbrahim Gezer'in, Akçadağ'da bir seçmen tabanı yok. 30 Mart seçimleri sonrası (ANKA) Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği  vasıtasıyla ilçede bir taban oluşturma gayreti içerisine giren Gezer,bu çalışmalarından çok fazla muvaffak olamadı.Bu bağlamda Akçadağlıların mevcut konjonktür içerisinde Gezer'in AK Parti'den oluşabilecek bir milletvekilliği adaylığına destek vermesi beklenmiyor.

"HAKAN İNCİ"

30 Mart Seçimlerinde CHP’de Büyükşehir Belediye başkan adayı olan işadamı Hakan İnci'ye,CHP'nin Milletvekili aday listesinde yer verilmesi,Akçadağ seçmenini etkilemeyecektir.7 Haziran seçimlerinde CHP'nin Akçadağ genelindeki oy oranında bir değişiklik öngörülmüyor.

 

Hasan Eryılmaz

 


YORUMLAR

  • 26 Yorum
  • 09 aydın
    9 yıl önce
    akçadağlı bütün adaylar kendını kanıtlamış ınsanlardır fakat MÜNİR DOĞAN ÖLMEZTOPRAK kendını bu adaylardan daha farklı kılan çalışmalar sergılemiştir, biz bunu çok iyi bilirirz,partidende aday olsa bağımsızda olsa oyumuz münir beyedir.
  • adıyamadan
    9 yıl önce
    malatyada 4akp.1chp.münür bey iyi çalışrsa 1de münir bey gider..akp bu dönem neden kaybedecek akp listesi belli...1 öznür hanım.2,tüfenkçi.3,özkan bey bakanlıkltan gelen müşavir.4eski vekillerin biri muhtemelen mustafa şahin..
  • başkan
    9 yıl önce
    malatyalılar münür dogan dan vazgeçmezler
  • mahmut inan
    9 yıl önce
    ya bu ölmeztopraklar siyasetsiz yapamaz mı daima birileri aday oluyor. akçadağ artık bunlardan bıktı. yeter artık. biraz çekilin köşenizde oturun.
  • akçadağlı
    9 yıl önce
    akçadağ da iyi bir münir bey şak şağı gidiyo beğenilere bakın ne dediğimi anlarsın şimdimi akçadağ milliyet cisi olmuşlar
  • istanbul
    9 yıl önce
    İstanbul'da yaşayan bir Akçadağlı olarak hemşerilerime bu seçimde birlik içinde olmalarını tavsiye ediyorum.Bir bağımsız birde partili iki vekil meclise gönderilir inşallah.
  • M.Karababa
    9 yıl önce
    İbrahim Gezer hariç diğerleri vekil olamaz...Politika yalandır diyen bir amca vardı (Kılıçdaroğlu'nun yine komik duruma düştüğü bir an olarak hatırlayanlar olabilir).
  • coşkunsel
    9 yıl önce
    yıllardır halkını ve malatyayı gerek akçadağı bırakmadan her daim halkın içinde olan saygıdeyer büyüğümüz münir doğan ölmeztopraktır her daim içimizde ve yanımızdadır elbeteki Akçadap MÜNİR DOĞAN ÖLMEZTOPRAK diyecek inşallah gercekler orteda secim zamanı ortaya cıkmak deyil her daim akçadağı ziyeret eden MÜNİR beydir tercihimiz
  • yasin kurt
    9 yıl önce
    Arif bey en uygunu olur.
  • METEHAN CEYHAN
    9 yıl önce
    Gönlüm Münir Doğan Ölmeztoprak abimiz ile Arif Yıldız'ın ikisinin birden meclise girmesinden yana
  • feridun Çağan
    9 yıl önce
    Ey akçadağlı hemşerilerim ! kanma kirli kara siyaset anlayışı ile aydınlığa aç bırakan anlayışlara .Ak ellerde yoğurulan Öz ve Öz Fikret ÖZDEMİR.
  • ALİSEYDİ TÜRK
    9 yıl önce
    13 SENEDE AKP AKÇADAĞA NE VERDİ SAYIN AKÇADAĞLILAR ÇATI İTTİFAKÇILARI CHP MHP NE YAPACAK BU SEÇİMDE İRADENİZE SAHİP ÇIKIN BİR DEFA OLSUN DİK DURUN BİRLİKTE HAREKET EDİN KAZANAN AKÇADAĞ OLSUN
  • deniz aksüt
    9 yıl önce
    CHP'Yİ YOK SAYMANIZ BÜYÜK BİR YANLIŞ SEÇİMDE SİZLERDE GÖRECEKSİNİZ CHP PATLAMA YAPACAK.
  • nedim ipek
    9 yıl önce
    Arif başkan arkanyız yolun açık olsun
  • mehmet şimşek
    9 yıl önce
    AK Parti akçadağı çantada keklik sanıyor ama maymun gözünü açtı adayımız Münir Ölmeztoprak
  • ak parti
    9 yıl önce
    akçadağ aprtiden şaşmaz fikret özdemiride aday yaparlarsa gine birinci parti ak parti olur
  • duran akbulut
    9 yıl önce
    Akçadağımızın adayı Münir efendidir sonuna kadar yanında olacağız.
  • isra gönültaş
    9 yıl önce
    arif başkanın inşallah sizi birinci sırada görürüz akçadağ ve malatya için hayırlı olursun allah yolunu bahtını açık etsin
  • ORHAN DEMİR
    9 yıl önce
    dağ köyleri silme münir abiye verecek bu tarafa oy istemeye gelmeyin biz önceden diyekte yorulmayasınız boşa
  • hakan akbaş
    9 yıl önce
    Münir bey gibi bir şahsiyet aday olmuş daha ne isteyek tabiki oyumuz Münir beyin.
  • Abdullah Yılmaz
    9 yıl önce
    Fikret ÖZDEMİR bürokrasinin en mütevazi ve sevilen şahsiyeti ,yurt dışındaki vatanımıza yakışır hizmetleri, temsil ve onurlu duruşundan dolayı kendisine Ankarda bir malatyalı olarak yüksek şükranlarımı sunarım.Yıllardır beklediğimiz cansuyu olabilecek hizmetlere kavuşur Malatyamız bu isimle İnşaallah.
  • Necmettin gültekin
    9 yıl önce
    akçadağın adayı münir abidir sonuna kadar berbaer olacağız
  • ferhat kaya
    9 yıl önce
    Münir Ölmeztoprak'a Türkiye'nin ihtiyacı var,lütfen bu dönem tercih yaparken bir daha bir daha düşünelim arkadaşlar.
  • ahmet
    9 yıl önce
    sayın Münir beyi akçadağ meclise gönderecek inş
  • Özcan
    9 yıl önce
    Akcadağa hayırlı olsun. Fikret abiyi ve hocamızı tanırım. Akcadağda herkesin ben dediği dönemde köy köy gezen, gencleri eğtime yönlendiren ve Milli Genclik vakfını akcadağda kuran ve bizzat şahidim yetimlerin babası ve abisi olan bir insandır. Yıllardır yetim projeleri ile uğraşır ama medyada şhowa dönüştürmez. Veya bazıları gibi dednek kurup reklamını yaptırmaz ve kullanmaz. İnşallah AK Parti listeye girer. Resimdeki duruşa bir bakarsanız nekadar mutevazi olduğunu görürsünüz.
  • Argalı
    9 yıl önce
    Akcadağ ve akcadağlı için fikret özdemir AK partide ideal bir isim. Hayatımda bukadar mutevazi ve samimi bir insana şahid olmadım. Hep biz diyen bir insan. Gurur kibir şeytani bir vadıf diyebilen bir insan. Alışılagelmiş akcadağ modelinde uzak.rnrnÖlmeztoprağın gecmişte hizmetleri olan biri. Umarız bir partide aday olur.