Akçadağ'a bomba gibi düşen buluşma

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,AK Parti eski Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçadağ'a bomba gibi düşen buluşma
25 Haziran 2015 - 00:01 - Güncelleme: 25 Temmuz 2015 - 11:46

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,AK Parti eski Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,AK Parti eski Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kırteke'nin ofisindeki iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti'nin,5'inci Olağan İlçe Kongre sürecinde,Kazgan ve Yücekaya arasında gelişen ikili siyasi ilişkiler kopmuş,ikili uzun bir süre bir araya gelmemişti.

Aylar sonra bir araya gelen Kazgan ve Yücekaya'nın sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte,7 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdikleri öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 10 Yorum
  • özakçadağlı
    8 yıl önce
    sayın akçadağlılar siz bunlar birlik beraberlik içinmi buluştular sanıyorsunuz bunlar deyilmiydi daha dün akçadağda nefsi hırsları ve şahsi çıkar egoları için milleti birbirine düşürüp teşkilatı bölen meclis üyelerini suçluyan bunlar deyilmiydi çıkar ve memfatları birbiriyle örtüş meyince restleşen birbirinin makamlarına saygı göstermeyip birbirlerinin makamlarını yok sayan birbirine istifa resti çeken bunlarmı birlik beraberlik sağlayacak bunlar akçadağı deyil kendi çıkarlarını korumak için akçadağı bile satarlar bunlarda hiç bir cacık olmaz yazık akçadağa yazık ak partiye ki bu tür adamları bizim başımıza getirdiler ben şahsen önce sayın cumhur başkanımız recep tayip erdoğana ak parti içindeki çıkarsız memfatsiz bu ülkeyi seven bu davayı sahiplenen partili arkadaşlara saygı veselamlarımı sunuyorum artık bu partinin çıkarcılarda memfaçılarda temizlenmesi lazım yoksa ak partinin de bu ülkeninde sonu hayır olmaz saygılarımla allah bu ülkeninde ak partininde sonunu hayır eylesin
  • gerçek akçadağlı
    8 yıl önce
    Bence vahap yücekayayı tekrar getirmeli bu parti.Gelirkende Saz ekibi özellikle Kavurmacıyı(Süleyman emmiyi)Gulüm(Hüseyin uçak),jokeri(aziz teşdoyu),Günün adamı(Erdal fıratı) mutlaka almalı.Bunlar akçadağda en çok sevilen gittiği yerde toplum üzerinde takdir gören kişiler.
  • akçadağ
    8 yıl önce
    Vahap başkan geri gelecek galiba hadi hayırlısı.
  • BOMBA
    8 yıl önce
    DİKKATİMİ ÇEKTİ BÜTÜN BOMBA GELİŞMELERİN ALTINDA HEP BU VAHAP YÜCEKAYA ÇIKIYOR BU ADAM BİR GÜN BİR YERDE PATLAR AMA HELE DURUN NE ZAMAN.
  • misafir
    8 yıl önce
    Yerinde bir buluşma olmuş akçadağın böyle güzelliklere ihtiyacı var diye düşünüyorum.
  • Aslan
    8 yıl önce
    Sizin siyasi anlayışınız buysa buyurun meydan sizin. insanda biraz gursak olacak haysiyet olacak dik duruş olacak buneya kimin eli kimin cebinde kimse öküzün altında buzağı aramıyor varsa bunlar olmadı diyen çıksın ha geriside bu görüşmelerin ardında çıkacak reklamların birilerinin sonunu hazırlamak için olduğunu düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur.
  • Hakan Akgün
    8 yıl önce
    Bu görüşmeyi siyasi bir pencereden değerlendirip bakın dün siz bunları yaptınız ondan bugün sizler bir araya gelemezsiniz demek reel dünya gerçeklerine kapıları kapatmak olur.Dün meydanlarda bir birlerine en ağır ifadelerle hitap eden siyasiler bugünlerde bir araya gelerek bir koalisyon hükümeti kurmaya çalışıyor.Dün vuku bulan bir takım siyasi ifadelere bakarak yarın dizayn edilmez.Bu birazda olaya nereden baktığınıza bağlıdır.Bence nereden bakılırsa bakılsın önemli bir görüşme yapılmış, ramazan ayı içerisinde olmamız dolayısıyla bu görüşme daha da ayrı bir önem kazanmıştır,siyasetin kirli dili değil barışın dili devreye girmiştir onun için öküzün altında dana aramayı bırakalım bu anlayış Akçadağ'a zarar verdi bugüne kadar ben sayın Kazgan 'ı da sayın Yücekaya'yı da tebrik ediyorum herşey siyaset değildir olaya insani boyutta bakılması bir kazanım olacaktır.
  • Aslan
    8 yıl önce
    Bu nasıl bir anlayış nasıl bir siyaset nasıl bir irade anlamakda zorluk çekiyorum bu Vahap denilen kişi ilçe başkanıyken Ali kazgan ın muhalefetliğini yaptımı yaptı,ali Kazgan bunu başkanlıktan düşürmek için istifasını dahi yazdımı yazdı, Vahap denilen kişi seçim sürecinde gidip Akçadağlıların aksine İsa ÖZKANın arkasında gezdimi gezdi sıralamaya girmeyince öznurun arkasında dolandımı dolandı kendine yüz verilmeyince soluğu Bağımsız adayın yanında aldımı aldı. oda olmayınca neyin hizmetini yaşıyo bu adam. Ali kazgana gelince bu adamı düşürdün yenisi geldi şimdi onunla kötü oldun yine bununla oturmaya başladın ya arkadaş siz ilçenin başına belamısınız ya Allah aşkına Vallahi yazık yaaaaa
  • Önal
    8 yıl önce
    Akçadağımız adına güzel bir gelişme olmuş,akçadağımızın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.
  • MAHMIT
    8 yıl önce
    ABOV HAKKETEN BOMBA BULUŞMA HIYIRDIR MAHAPI GETİRİ GETİRİYORLAR