Akçadağ'da Herkes bu mesajı konuşuyor!

Ak Parti Milletvekili adayları Akçadağ ilçe programına bir saat kale Cep telefonlarına gelen mesaj herkesi hayretleri düşürdü ve herkes birbirine sorarak ''Bunu kim yapmış olabilir?'' sorusunu sormaya başladılar.

Akçadağ'da Herkes bu mesajı konuşuyor!
01 Mayıs 2015 - 18:35 - Güncelleme: 10 Mayıs 2015 - 19:57

Ak Parti Milletvekili adayları Akçadağ ilçe programına bir saat kale Cep telefonlarına gelen mesaj herkesi hayretleri düşürdü ve herkes birbirine sorarak ''Bunu kim yapmış olabilir?'' sorusunu sormaya başladılar. 

Ak Parti Milletvekili Adayları ve il ilçe yönetimi Akçadağ ilçesine bugün saat 11.00’de bir çıkartma yaptı. Yaklaşık 100 araçla Akçadağ gezisini gerçekleştiren Ak Partilileri şok eden mesaj Partililerin Akçadağ Merkezine gitmesine bir saat kala cep telefonlarına gelen mesaj Ak Partilileri şaşırttı.

Ak Parti teşkilatı Cuma namazı öncesi konuşma ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek Cuma namazından sonra ise 1000 kişilik bir yemek hazırlığı yaptı.

İşte Ak Partileri şaşırtan ve Cep Telefonlarına gelen Mesaj:

AKÇADAĞ: Rumuzlu Mesaj:

“Değerli Akçadağlılar! Gün, Onurunuzu, Şerefimizi, Haysiyetimizi, ayaklar altına alanlarla Hesaplaşma Günüdür. Bugün Pilav günü değil, Tavır günüdür. Tavır Al Özgür Ol”

Şimdi Ak Partilileri bu mesajı kimin gönderdiğini araştırırken, Ak Partiler Bu mesajın kimler tarafından gönderildiğini çok iyi tahmin ettiklerini ve bunu net öğrenmek için çalışacaklarını belirtmeleri dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • HAMDİ
    8 yıl önce
    değerli akçadağlı hemşerilerim bişileri paylaşırken doğruları yansıtmak çok iydir 13 yıldırlı ak parti iydide şimdimi kötü oldu gelin birlik olalım beraber olalım kimseyi inçitmede bir yerleri kırmada dökmede hakı neyse onu yapalım ben bu yazıyı yazınça ak partiyi tutup ölmez toprağı atmış değilim benim gönlüm münir ölmez toprağında seçilmesini isterim ama birileri her zaman akçadağın üzerinden oyun oynamaya çalışıyorlar diyelim güzel ölmez torak seçildi güzel yani ak partiyi dışlamamızmı lazım hayır o da bizim iktidar partisidir onuda onuda güzel kırmada onuda el üstünden tutmamız lazım çünkü bindiğimiz dalı kesersek mutlaka ya bir yerlerimiz kırılır yada sakat kalırız yukarıya gaye bişiler yazmak değil önemli olan doğruları yazmaktır.gel gelelim akçadağın durumu eğer bişiler yapıldıysada ak partinin zamanından bir hizmet yapıldı eğri oturalım doğru konuşalım bundan önçe eğer bişiler yapılmamışsa bu partinin suçu değil eski beldiye başkanlarının suçudur.
  • Ramazan polat
    8 yıl önce
    eskilerin güzel birsözü vardır taşıma suyuna değirmen dönmez birde eskiler şunu derlerdi dutlar oldumu görmediğimiz itler görüyoruk akp sayesinde elazığda dutta maraşda sivasta tüm çevre il ve ilçe teşkilatlar akçadağınızı görmüş oldular akp adaylara bir akçadağlı olarak teşekür ederim
  • Kazım kara
    8 yıl önce
    Akçadağın çantada keklik olmadığını GÖRDÜ görmesi gerekenler duyumlarıma göre esnaf tepkisini çok güzel koymuş akçadağlı 2 Adayımız var inşallah birini göndercez Akçadağ kendine yakışanı yapmış helal olsun