Akçadağlılar Pilavını da yiyecek siyasetini de yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, “Kahramanmaraşlılarla aynı şehirde yaşamaktan, onlara hizmet edecek olmamdan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Akçadağlılar Pilavını da yiyecek siyasetini de yapacak
26 Mayıs 2015 - 14:05 - Güncelleme: 26 Mayıs 2015 - 14:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, “Kahramanmaraşlılarla aynı şehirde yaşamaktan, onlara hizmet edecek olmamdan onur ve gurur duyuyorum” dedi. 

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Dernek Başkanı Cengiz Tekeş ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Kahramanmaraş’ın yiğit evlatları ve hanımefendileriyle bir arada olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirterek, “Kahramanmaraşlı kardeşlerimle aynı şehirde yaşamaktan da şeref duyuyorum. Tek tek hepsini de iyi tanıyorum. Hepsi de saygın insanlar olduğunu çok iyi biliyorum. Özellikle de belirtmek istiyorum ki, birlikte yaşamaktan ve Malatya’da birlik beraberlik içinde olduğumuz için de çok mutluyuz. Kahramanmaraşlılara hizmet etmek için yola çıkmaktan da şeref ve gurur duyuyorum. Cenabı Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Kahramanmaraş ve İlçe Dayanışma Dernek Başkanı Cengiz Tekeş ise, MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ı derneklerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, millete hizmet için çıktığı kutsal yolda, başarılı olmanızı temenni etti. MHP’li Yıldız’ın Malatya’ya şimdiye kadar çok iyi hizmetler yaptığını belirten Tekeş bundan sonra da milletvekili olarak daha güzel çalışmalar yapmasını temenni etti.

YILDIZ, KAHRAMANMARAŞLILARLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ ANI DEFTERİNE YAZDI
Yapılan konuşmalardan sonra MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Kahramanmaraşlılar ve İlçeler Dayanışma Derneği tarafından tutulan anı defterine Kahramanmaraşlılarla ilgili duygu ve düşünlerini yazdı. MHP’li Yıldız, daha sonra da dernek üyeleriyle birlikte hem Malatya’ya hem de Malatya’da yaşayan Kahramanmaraşlılara Milliyetçi Hareket iktidarında yapacakları hizmetleri anlattı.

MHP’Lİ YILDIZ: “AKÇADAĞLILAR PİLAVINI DA YİYECEK, SİYASETİNİ DE YAPACAK”
MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği ziyaretinden sonra Akçadağ’ın Yağmurlu köylüleriyle bir araya geldi. MHP’li Yıldız, Akçadağ’ın evladı olduğunu anımsatarak, “Sizlerden oy istemiyorum. Sizlerin evladınıza sahip çıkmanızı bekliyorum. Akçadağ’ın, Malatya’nın, Türkiye’nin içinde olduğu, geldiği durumu benden çok daha iyi biliyor ve görüyorsunuz. Birileri ‘Akçadağlıların siyasette ne işi var. Otursunlar pilavını yesinler’ diyorlar. Ben de Akçadağ’ın bir evladı olarak diyorum ki, Akçadağlılar hem pilavını yiyecek, hem de siyasetini yapacak” dedi. 

Yağmurlu köylüleri de MHP’li Avukat Arif Yıldız’a destek vereceklerini belirterek, aksi bir durumda Akçadağ’ın ne siyasette ne de hizmetler de diyecek bir lafı kalmayacağını vurguladılar.


YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • karadaş
    8 yıl önce
    omuz omuza gardaş arkadaşında buyurduğu gibi bu seçim akçadağın kadar seçimi ya akçadağ adam olup evlatlarına sahip çıkacak yada hepten ayak altı olacak bunun için dik duralım bu kez allallillah aşkına akçadağ saygılarımla hemşehrilerime.
  • he babo
    8 yıl önce
    he babo pilavımızıda yiyeceğiz oyumuzuda vereceğiz ak parti akçadağı bu sefer görecek sağlam durun akçadağ bu seçim ölüm kalım seçimi ölmeztoprak ve yıldız dışında başka yere oy yok yeter artık