Aslanoğlu: "Bu Yatırım Bizi Çok Sevindirdi"

Malatya’da kurulacak 2 kütüphaneye Malatya eski Milletvekili rahmetli Mevlüt Aslanoğlu'nun adının verilecek olması ailesini mutlu etti.

Aslanoğlu: "Bu Yatırım Bizi Çok Sevindirdi"
27 Kasım 2015 - 17:00 - Güncelleme: 28 Kasım 2015 - 14:01

Malatya’da kurulacak 2 kütüphaneye Malatya eski Milletvekili rahmetli Mevlüt Aslanoğlu'nun adının verilecek olması ailesini mutlu etti. 

Finansal Kiralama Faktoring ile Finansman Şirketler Birliği (Finansal Kurumlar Birliği) tarafından Mevlüt Aslanoğlu’nun anısını yaşatma adına Malatya’da 2 Fen Lisesi’ne 250 bin TL tutarında 2 adet kütüphane yaptırılacak. Kütüphanelerin yapılması için imzalanan protokolünün ardından yazılı bir açıklama yapan Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu Malatya Fen Lisesi ile Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi’ne Z Tipi kütüphane yapılacağını ve kütüphanelere babası Mevlüt Aslanoğlu'nun isminin verileceğini kaydederek, böyle bir kararın alınmasından dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdi. Babası Mevlüt Aslanoğlu'nun iyi bir Malatya sevdalısı olduğunu ifade eden Erdem Aslanoğlu, "Babam Malatya'yı çok severdi. Onun ilk önceliği her zaman Malatya'ydı. Malatya'nın sorunlarıyla yakından ilgilenir, dertleriyle dertlenirdi. Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketler Birliği tarafından rahmetli babamın adının verileceği iki kütüphane kurulacağını duyduğumda çok mutlu oldum. Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Osman Zeki Özgür ve Malatya Valimiz Süleyman Kamçı'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.Aslanoğlu, babasının eğitime büyük önem verdiğini ifade ederek, "Eğitim onun önceliğiydi. Malatya'da eğitim adına yaptıklarını, bütün Malatyalılar bilir ve takdir ederdi. Bu noktada kütüphanelere babamın isminin verilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Bu yatırımın özellikle eğitimle ilgili olması ve babamın isminin verilmesi bizleri oldukça gururlandırdı" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum