Ataş Arapgir ilçesini ziyaret etti

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Arapgir İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Burada CHP liderinin başlatmış olduğu yürüyüşe değinen Ataş, "28 Şubatlarda sesini dahi çıkarmayanlar, devlet sırlarını ifşa ederek vatana ihanet edenler için yürüyüş yapıyorlar" dedi.

Ataş Arapgir ilçesini ziyaret etti
05 Temmuz 2017 - 00:00 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 11:54

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Arapgir İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Burada CHP liderinin başlatmış olduğu yürüyüşe değinen Ataş, "28 Şubatlarda sesini dahi çıkarmayanlar, devlet sırlarını ifşa ederek vatana ihanet edenler için yürüyüş yapıyorlar" dedi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yla birlikte Arapgir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Ataş, ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine parti üyelerine teşekkür ederek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Benim için en büyük mutluluk kaynağı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'de siyaset yapmaktır. Allah'a şükrediyoruz ki Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmayı bize nasip etti. Arapgir ise partimizin kurulduğu günden bu yana gerek yerel gerek genel seçimlerde gerek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve referandumlarda üzerine her görev düştüğünde 'ben burdayım' dedi ve partimizi her zaman destekledi.

Yine 15 Temmuz hain darbe girişiminde Arapgir adam gibi bir duruş sergiledi ve liderinin, ülkesinin, bayrağının arkasında dimdik durarak hainlere fırsat vermedi. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana ulaşımdan ekonomiye, sağlıktan eğitime, tarımdan dış politikaya her anlamda çok büyük hizmetlerin altına imza attığını vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Ataş, şöyle devam etti:

"Sizler çok büyük hizmetlerin altına imza atmış, alın teri dökmüş kadrolarsınız. Bundan dolayı sizleri kutluyorum, tabi siyasi yolculuğumuz devam ediyor. Hizmetler devam edecek. Biz bugüne kadar tarih yaza yaza geldik, sizler de yazılmış tarihin kahramanları olarak anılacaksınız. Ben bu noktada Malatya'daki uyumlu çalışmalarından dolayı il başkanımıza ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum."

Genel Başkan Yardımcısı Ataş, kongre sürecine dair de değerlendirmelerde bulunarak, "Kongre sürecine girdiğimiz bu günlerde istişarelerimizi yapacağız ve kongrelerimizi yapıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim yapacak çok işimiz var, başkaları gibi zamanımızı yollarda harcama gibi bir lüksümüz yok" ifadelerine yer veren Ataş, CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. Ataş, şunları kaydetti:

"19 gündür yollarda yürüyüp adalet arayan birisi, bu ülkede adaletin ayaklar altına alındığı 28 süreçlerinde hiç sesini çıkarmadı. İnancından dolayı üniversite kapılarından bacılarımız kovulurken oralarda hak aramadılar, seslerini bile çıkarmadılar. Ama bugün devlet sırlarını ifşa ederek vatana ihanet suçu işleyen bir milletvekili ceza aldı diye sokaklara dökülüp bir kaos arayışı içerisindeler. Asla kendi inancıyla hareket etmeyen  ve birilerinin dolduruşuna gelen bir anlayışla siyaset yapmaya çalışıp acaba bir gezi kalkışması meydana getirebilir miyiz düşüncesi ile ne kadar terör örgütü varsa birlikte yürüyorlar. Kardeşlerim tüm bunlar karşısında biz birliğimizi muhafaza etmeye mecburuz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı dipdiri olmak zorundayız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde gayretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizden razı olsun."

Ziyarette AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da bir konuşma yaptı. Ataş'a teşriflerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kahtalı, Arapgir İlçe Teşkilatına AK Parti kurulduğu günden bu yana gösterdikleri gayret için teşekkür etti. Konuşmasının devamında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kahtalı da CHP'yi sert bir şekilde eleştirdi. "Cumhurbaşkanımızın dediği gibi CHP'nin gittiği yol Pensilvanya ve Kandil'in yoludur" diyen Kahtalı, "Elhamdulillah milletimiz her şeyi çok iyi görüyor. Millet, kimlerin kimlerle beraber olduğunu çok iyi görüyor. Bunların derdinin adalet ve hukuk olmadığını herkes iyi biliyor. Devlet sırlarını ifşa eden bir haine sahip çıkarak kimseyi adalete inandıramazsınız" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı boyunca ülkenin çağ atladığını da belirten Kahtalı, kalkınma hamlelerinin durmaksızın devam edeceğini vurgulayarak kongre süreçlerinin Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum