Başkan Polat, 82 Mahalle Temsilcileri ve Ailelerine İftar Verdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına bağlı 82 mahallenin başkanları ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Polat, 82 Mahalle Temsilcileri ve Ailelerine İftar Verdi
28 Haziran 2016 - 00:00

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına bağlı 82 mahallenin başkanları ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Sosyal Tesisleri Beylerderesi Şelale’de verilen iftara AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, AK Parti il ve ilçe yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Battalgazi ilçe başkan yardımcıları, mahalle başkanları ve aileleri katıldı. İftar davetine katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, selamlama konuşmasında birlik ve beraberliğe değinirken,“Ramazan ayı birliğimiz ve beraberliğimizin pekişmesi için bir fırsattır. Teşkilatımızla her zaman uyum içinde çalışmaları sürdürmekteyiz. Aramızdaki bu beraberliği perçinlemek için Ramazan ayını bir fırsata dönüştürme gayreti içindeyiz. Birliğimize ve beraberliğimize göz dikenlere fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya ise rahmeti bereket ve birlikteliğin en fazla yaşandığı Ramazan ayında il ve ilçe teşkilatı ile mahalle başkanlarını güzel bir atmosferde iftar yemeğinde ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

KAHTALI: “MAHALLE BAŞKANLARI GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ”
Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, mahalle başkanlarının partileri adına üstlenmiş oldukları misyonun önemli olduğuna vurgu yaptı. Kahtalı, “Belediye çalışmaları olarak gerçekten yüzümüzün akıyla bugüne kadar büyük hizmetler ortaya koyan Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın inşallah kalan 2,5 yıllık süreç içerisinde daha hayırlı ve güzel hizmetleri şehrimiz ve ilçemizle buluşturacağından hiç şüphemiz yoktur. Mahalle başkanlarımız bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızdır. Mahallelerde her türlü sıkıntının çözümünde ciddi gayret içindeler ve bizim çalışmalarımıza ciddi katkı sağlıyorlar. Ailelerinden ve çocuklarından zaman ayırarak hak ve adalet yolunda büyük gayret sarf eden parti teşkilatımızın çalışmalarına önemli kazanımlar sağlayan, fedakar, gayretli ve özverili çalışmalar sergileyen mahalle başkanlarımıza ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Kahtalı son olarak, Ramazan ayının güzel atmosferiyle terör belasından da kurtulacaklarına yürekten inandıklarını, hükümet olarak gayretlerini tam anlamıyla ortaya koyduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise parti teşkilatının sahadaki en önemli değerleri olan mahalle başkanlarıyla aynı sofrada olduğu için mutlu olduğunu söyledi. AK Parti için teşkilatlanmanın büyük önem taşıdığına vurgu yapan Şahin, “Teşkilat dediğiniz zaman bizde akan sular durur. Bizler de teşkilat yapısı içinden bugünlere kadar geldik. Bugüne kadar Türk siyasi hayatında özellikle siyasi partilerin tarihlerine, yol haritalarına baktığımız zaman teşkilatın her türlü kademesinde azami hassasiyet gösteren AK Parti’nin diğerlerinden farkının bu olduğunu görüyoruz. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılı Ağustos ayından bugüne kadar geçen süre içerisinde teşkilat yapımızın sağlıklı temellere oturmasının bugünlere gelmemizdeki katkısının ne olduğunu yakından görmekteyiz. Seçildiğimiz günden beri teşkilatlara sırtını değil yüzünü dönen, teşkilatların emrine amade bir siyasi anlayışı ortaya koyan AK Parti Malatya teşkilatları olarak fesih yemeyen ender teşkilatlardan biriyiz” sözlerini kaydetti.

“SAMİMİ ÇALIŞMALAR PARTİMİZİ BU KONUMA YÜKSELTMİŞTİR”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da AK Parti teşkilatına ciddi hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Şahin, “AK Parti’nin kuruluşundan itibaren bizlerle beraber olan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ve o süreçte Gençlik Kolları Başkanlığı yapıp şimdi ilçe başkanlığı görevini sürdüren Muhammed Emin Yalçınkaya’ya ve değişik kademelerde görev alan, mahalle temsilciliklerinde hizmet eden kardeşlerimizin samimi çalışmaları bizleri bugünlere getirmiştir” dedi. Türkiye’nin 2023 ve 20171 hedeflere ulaşması için annelere büyük görevler düştüğünü hatırlatan Milletvekili Şahin, “Bu süreçte özellikle analarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Evin direği, gelecek nesillerimizin medarı iftiharı olacak çocuklarımızın mimari olan analarımızın şu andaki yüklerinin ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Ama maalesef modern çağda ve dünyada analarımızı biz sahaya gönderdiğimiz süre içerisinde ne oluyor anne ve baba çalışıyor ama aile kurumunu kurumsal yapıdan ihmal ediyoruz. Özellikle analarımıza sesleniyorum, biz işe gittiğimiz zaman veya teşkilat çalışmalarına katıldığımız zaman çocuklarımızı asla ihmal etmeyin. Evlatlarımızı anacığımızın kucağından alıp anaokuluna bırakıyoruz ve hangi ellere gittiğini bilmiyoruz. Özellikle bu kadim medeniyetimizi, inancımızı ve değerlerimizi çocuklarımıza ilk öğretecek olan annedir. Baba ne kadar gayret gösterirse göstersin kesinlikle annenin verimliliği kadar olması mümkün değildir. Evde anne ve baba olmayınca çocuklarımız ihmal ediliyor ve sonucunda anaokullarından hangi ellerde hangi amaçlarla yetiştiğini bilemiyoruz. Eve geldiğinde yine anne yoksa evde otokontrol mekanizması olmayınca evlatlarımız ya internet ortamında günlerini geçiriyorlar ya sosyal medyaya katılıyorlar ya da kafe köşelerinde zaman geçiriyor boş işlerle uğraşıyorlar. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz, 2023 ve 20171 hedeflerine bizleri ulaştıracak neslimizi yeni baştan imar edip mamur bir düzeye ulaştırmamız lazım. Evlatlarımızı Kuran-ı Kerim ile tanıştırıp Allah korkusunu en iyi şekilde aşılamamız gerekiyor” diye konuştu.

1.Organize Cami İmamı Eyüp Bültek’in yemek duasından sonra iftar davetine katılanlar hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum