Büyükşehir'den Araç Filosuna Takviye

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 2 adet greyder, 10 adet kamyon ve 1 adet sathi asfalt distribütörü, Belediye önünde düzenlenen törenle araç filosuna katıldı.

Büyükşehir'den Araç Filosuna Takviye
29 Ağustos 2016 - 14:33

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 2 adet greyder, 10 adet kamyon ve 1 adet sathi asfalt distribütörü, Belediye önünde düzenlenen törenle araç filosuna katıldı. 

Düzenlenen tören sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçelerde ve kırsal mahallelerde alt yapı, üst yapı, yol ve asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak sahada çok büyük çalışmalarımız var. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor, altyapısı tamamlanan noktalarda üst yapı ve yol çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Hedefimiz 2018 yılına kadar bütün kırsal mahallerimizin yolunu bitirmektir.

Geçen yıl 1300 km’nin üzerinde bir asfalt çalışmamız var. Sıcak asfalt serimi, sathi asfalt kaplama çalışmaları ve yeni yol açma çalışmalarına bakıldığı zaman ekiplerimizin gerçekten de geçen yıl sahada çok özverili bir şekilde, tempolu bir çalışma sergilediklerini gördük. Bu yıl da yine ekiplerimiz tempolu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Sürdürülen çalışmaların araç filosu ile bağlantılı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Araç filonuzun bu açıdan güçlü olması gerekiyor. Bizler de görev süremiz içerisinde halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 2 adet greyder, 10 kamyon ve 1 adet sathi asfalt kaplamada kullanılacak distribütörü filomuza kazandırdık. Bunların Belediyemize maliyeti ise yaklaşık 5 milyon lira.

Bu araç ve iş makinaları ile birlikte ekiplerimizin sahadaki iş üretimi kabiliyeti daha da yükselecek. Dolayısıyla bu araçlarımız ilçelerimize dağıtılacak. Önümüzdeki Eylül, Ekim hatta Kasım ayı dahil bizim en verimli çalıştığımız aylar. İnşallah bu araçlar ile birlikte sahadaki araç eksikliğimizi de gidermiş olacağız. Allah kaza bela vermesin. Çünkü yüzlerce iş makinamız sahada çalışıyor. Her gün 55-60 noktada çalışan ekiplerimiz var.

Ben sahada çalışan bütün ekiplerimizi yürekten kutluyorum, çünkü onlar bizim aslında Belediyemizi temsil eden, her noktada Belediyemizin çalışmalarını başlatan arkadaşlarımız onların hepsine teşekkür ediyorum. Araçlarımız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum