Çalık: Bir Akçadağlının oyu bütün oyunları bozar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Akçadağ ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çalık: Bir Akçadağlının oyu bütün oyunları bozar
06 Temmuz 2015 - 07:45 - Güncelleme: 25 Temmuz 2015 - 11:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Akçadağ ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Çalık, vatandaşlarla ve esnaflarla görüşerek AK Parti’ye verilen destek için teşekkür etti.

Partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek istişare toplantısı yapan Çalık, “Her seçim öncesinde Akçadağ üzerinde, nasıl Türkiye üzerinde oyunlar oynanmak isteniyorsa, Akçadağ üzerinde oynana oyunları hepimiz gördük ve bu oynana oyunları da yine Akçadağlı çok net bir şekilde bozdu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. ‘Bir Akçadağlının oyu bütün oyunları bozar’ dedik ve gerçektende bir Akçadağlının oyunu bütün oyunları bozdu. Bütün Akçadağlıların eline sağlık, Allah razı olsu. Hiç kimsenin endişesi olmasın, ama iktidar oluruz, ama muhalefet oluruz, ama hükümeti kurarız, ama seçime gideriz, ne olursa olsun bu can bu bedende kaldığı sürece Akçadağlı hemşerilerimin bize vermiş olduğu desteklere binaen her daim yanınızdayız, her daim emrinizdeyiz. Allah hepinizden nazı olsun” ifadelerini kaydetti.

“MİLLETE ‘SİZİN KARARINIZI BEĞENDİK, HAYDI ERKEN SEÇİME GİDELİM’ DİYEMEYİZ”

Çalık hükümet kurulması ile ilgili olarak ise, “Koalisyon görüşmeleri için hiçbir kırmızı çizgi koymadan, bazen kan kustuk, kızılcık şerbeti içtik diyerek, görüşmelerimizi yapacağız. Bu yapacağımız görüşmelerin bir tek sebebi var, milletimiz istedi diye görüşeceğiz. Milletimiz bize mesaj verdi ve bu mesajında da ‘Uzlaşın’ dedi. Biz bu konuda elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Milletimize, ‘Biz sizin verdiğiniz kararı beğenmedik, haydı buyurun hemen sizi erken seçime götürelim sizi’ deme lüksümüz yoktur. Hiçbir partinin de bunu söyleme lüksü yoktur” diye konuştu.

İlçe merkezindeki parkta bulunan vatandaşlara tek tek görüşen Çalık’a bir yaşlı vatandaş, “size çok teşekkür ediyoruz size, eğer bu sefer ön seçim olursa biz halk partiliyiz, bu kez oyumuzu AK Parti’ye vereceğiz. Şimdi dinliyoruz, mesajlarını şeylerini görüşme yok, bir şey yok,. Helal olsun size” dedi. Çalık ise teşekkür ederek, “Ellerinizden öpüyorum. Biz uzlaşmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz”  dedi.

AKÇADAĞ’DA 187 KİLOMETRE YOL YAPIMI PROGRAMLANDI

Çalık ve beraberindeki partililer Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı da ziyaret ederek, seçimlerdeki çalışmalarından dolay teşekkür etti.

Akçadağ ilçesine yapılacak yatırımlar ile ilgili olarak konuşan Çalık, “Büyükşehir belediyemiz bütün ilçelere hizmeti götürüyor. Şuanda Akçadağ ilçemize 75 kilometre stabilize yol programımız var. 112 kilometrede asfaltlama programımız var.  Bu muhteşem bir rakam. Biz Akçadağ’a TOKİ’yi getirdik, yüksek okulu getirdik, acık cezaevinin ihalesi yapılacak, hastanemiz bitti, Sultansuyu Harası’nda atlı spor merkezimiz ve hipoterapi merkezimiz var. Yerel seçimlerde  ‘Malatya’nın üçüncü metropol ilçesi Akçadağ olsun’ demiştik.  Nitekim yeni karosu ile güçlü ekibi ile Akçadağ Belediye Başkanımız Ali Kazgan birikimi ile inanıyorumki Malatya’da Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinden sonra Akçadağ üçüncü metropol ilçemiz haline gelecek” diye konuştu.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise, “Kültür Merkezi ile ilgili sorunlarda bitti. Talimat geldi; güçlendirme revizyonu ile o çalışma başlayacak. Yıkmıyoruz” dedi.

Çalık, son kararname ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi ve Akçadağ’daki hizmetleri içinde teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum