CHP'li Ağbaba'dan Vali Toprak'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Vali Toprak’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaptı.

CHP'li Ağbaba'dan Vali Toprak'a Ziyaret
29 Temmuz 2016 - 11:46 - Güncelleme: 29 Temmuz 2016 - 11:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Vali Toprak’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaptı.

CHP il başkanı Enver Kiraz'ında,yer aldığı ziyarette konuşan Veli Ağbaba, Bizim, Malatyalıların Valilerimize bakışı hemşeri gibidir, hemşeri gibi bakarız, ilimizde görev yaptıkları dönemlerde ve sonrasında da ilişkilerimiz devam eder, o nedenle Malatya Valimiz, devleti temsil eden, siyasi partilerin ortakça saygı duyduğu devleti temsil eden bir kurumumuzdur. Bu nedenle başta gelir gelmez hemşerimiz oluyorsunuz, Malatyalı olmakta güzel bir şey, Malatya Türkiye’nin en güzel illerinden birisi, Tarımsal anlamda bir marka şehir, siyasetçilerin, devlet adamlarının, sanatçıların, kültür adamlarının, Cumhurbaşkanlarının yoğunlukla yetişmiş olduğu bir şehir. İki Cumhurbaşkanı yetiştirmiş tek şehir o anlamda önemli bir ilimiz" dedi

Vali Toprak’da Milletvekili Ağbaba’ ya “Hoş geldiniz, daha önce telefonla ve yüz yüze birkaç kez görüştük, ortak noktamız Malatya’nın daha iyi bir noktaya gelmesi, sizinde ilimizin bir milletvekili olarak desteğinizi yanımızda hissedeceğiz, hissediyoruz, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. İlimizdeki güzelliklerin devam edebilmesi, buradaki hoş görü ortamının daha iyi noktaya getirilebilmesi, toplumsal mutabakatın daha iyi bir noktada hissedilebilmesi ki geçmişte biraz sıkıntılı günler yaşadık. Burada hem sizin hem de değerli il başkanımızın ciddi katkılarını gördük. Teşekkür ediyorum.

Malatya’nın kadim değerlerini daha güzel imkânlarla, güzelliklerle bezeyerek görevimizi, yetki ve sorumluluklarımızı vatandaşlarımıza devletimizin gülen penceresinden daha iyi bir şekilde hisseder hale getirmektir. İlimizin değerli bir milletvekili olarak bu anlamda sizlere de çok teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki katkılarımızı ve katkılarınızı Malatya için ortak bir değerde birleştireceğiz. Tekrar hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum.”diye konuştu




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum