Dikleşmedi dik durdu!

Avukat Bülent Tüfenkçi,dört yıllık başkanlığı döneminde üç seçim geçirdi.Hep halkla birlikte, halk ile iç içe oldu. Onlara sırtını dönmedi.Gücünü halktan aldı.Halkın yetiştirdiği bir siyasetçi oldu.

Dikleşmedi dik durdu!
25 Ocak 2015 - 01:14 - Güncelleme: 25 Ocak 2015 - 17:29

ÖZEL HABER/Avukat Bülent Tüfenkçi,dört yıllık başkanlığı döneminde üç seçim geçirdi.Hep halkla birlikte, halk ile iç içe oldu. Onlara sırtını dönmedi.Gücünü halktan aldı.Halkın yetiştirdiği bir siyasetçi oldu.

"ASLA POPÜLİZM YAPMADI"

Siyasetin dilini çirkinleştirmemek adına siyasetin dilinin seviye kaybetmemesi adına kimseyle mukabele etmedi.Her zaman beyefendi kişiliğini korudu.Popülizm yapmadı.

2011 yılında göreve geldiğinden bu yana 4 yılda 3 önemli seçim geçirdi.Girdiği bütün seçimlerde çıtayı yükselterek başarılı oldu.Partinin yüzde 57 ile teslim aldığı oy oranını yüzde 71’e çıkardı. 50 binde olan üyelik oranını  100 binin üzerine çıkardı.Teşkilat içindeki dengeleri korudu,disiplini daima ön planda tuttu.Her önüne gelenin açıklama yaptığı bir teşkilat yapısına müsade etmedi.

"DİKLEŞMEDİ DİK DURDU"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun adını yeni başbakan olarak açıkladığı basın toplantısında yaptığı 'paralel yapı ve cemaat' ile mücadale vurgusunu politika malzemesi yapmadı.

Recep Tayyip Erdoğan, yeni Başbakan olarak Ahmet Davutoğlu'nu neden tercih ettiğini üstüne basa basa açıkladı.Temel sebep olarak 'paralel yapı ve cemaat' ile mücadale edecek olmasını gösterdi.Erdoğan'ın bu açıklaması bazı AK Partililere ilham kaynağı oldu.Düne kadar  'paralel yapıyı" gündemine almayan bir çok Milletvekili ve İl Başkanı 'paralel yapı ve cemaat' ile mücadale içerisine girdi.Avukat Bülent Tüfenkçi, bunu yapmadı.Yukarılara şirin görünmek için birilerini paralelci olarak ilan etmedi.Yani şov yapmadı.Tartışmalardan ve dedikodulardan hep uzak oldu.Dikleşmedi dik durdu!

18 Ocak 2015 Pazar günü gerçekleşen AK Parti 5.Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Hakan Kahtalı'ya,görevi teslim eden AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkçi'den AK Parti'nin ve Malatyalıların vazgeçmeyeceği kesin.Allah yolunu açık etsin.

 

Hasan Eryılmaz

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum