Efkan Ala: '4 müfettiş görevlendirildi'

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Diyarbakır'daki saldırı olayının bütün yönleriyle açığa kavuşturulacağını ve olayın aydınlatılması için iki Mülkiye Başmüfetişi, ikisi polis müfettişi olmak üzere 4 müfettişin görevlendirildiğini kaydetti.

Efkan Ala: '4 müfettiş görevlendirildi'
28 Kasım 2015 - 14:11 - Güncelleme: 28 Kasım 2015 - 14:30

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Diyarbakır'daki saldırı olayının bütün yönleriyle açığa kavuşturulacağını ve olayın aydınlatılması için iki Mülkiye Başmüfetişi, ikisi polis müfettişi olmak üzere 4 müfettişin görevlendirildiğini kaydetti.Bakan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'daki saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Ala, "Bir polis şehit oldu, biri ağır iki polis yaralandı, güvenlik görevlileri ile teröristler arasında çatışma çıktı, çatışma sırasında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetti, bir gazeteci de yaralandı" ifadesini kullandı.

Şehit polise ve Elçi'ye Allah'tan rahmet dileyen Bakan Ala, iki Mülkiye Başmüfetişi, ikisi polis müfettişi olmak üzere 4 müfettişin görevlendirildiğini kaydetti.

Ala, olayın bütün yollarıyla incelendiğini vurgulayarak, "Olay kesinlikle bütün yönleriyle açığa kavuşturulacaktır. Saldırı milletin birliğine yöneliktir" diye konuştu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise adli ve idari incelemenin bütün yönleriyle devam ettiğini ve otopsi işlemlerinin sürdüğünü kaydetti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum