Ev Hanımları, Şimdiden Bayram Alışverişlerine Başladı

11 ayın sultanı Ramazan’ın bitmesine sayılı günler kaldı. Vatandaşları da şimdiden bayram telaşı sardı. Pazarlarda hem iftar sofraları hem de bayram için alışveriş yapan ev hanımları özellikle evde hazırlanan meyve suları için kilo kilo meyve almaya başladılar.

Ev Hanımları, Şimdiden Bayram Alışverişlerine Başladı
05 Temmuz 2015 - 14:37 - Güncelleme: 06 Temmuz 2015 - 11:43

11 ayın sultanı Ramazan’ın bitmesine sayılı günler kaldı.

Vatandaşları da şimdiden bayram telaşı sardı. Pazarlarda hem iftar sofraları hem de bayram için alışveriş yapan ev hanımları özellikle evde hazırlanan meyve suları için kilo kilo meyve almaya başladılar. 

Ramazan ayının bolluğu ve bereketi her yerde hissediliyor. Her pazar günü Niyazi Mısri Caddesi’nde kurulan pazara gelen vatandaşlar, bayram için alışveriş yapmaya başladılar. Yazın kavurucu sıcaklarıyla baş etmeye çalışan hamarat ev hanımları da doğal nimetlerden faydalanıyorlar. Yaz meyvelerinden kilo kilo alan kadınlar, şimdiden bayram için doğal meyve suyu yapmayı planlıyorlar.

Rengarenk meyvelerden kilo kilo alan ev hanımları şimdiden doğal meyse suyu için hazırlıklarına başladılar. 10 kilo erik aldığını söyleyen bir ev hanımı, “Bayrama az kaldı, biz de şimdiden alışverişimize başladık. Havalar çok sıcak, bu sıcaklarla baş etmek için meyve suyu yapıyoruz. İftar sofralarımızda da doğal meyve suyunu eksik etmiyoruz. Bayram için bugün biraz daha fazla meyve aldık. Erik, kiraz, elma, çilek gibi meyvelerden kilo kilo aldım. Marketlerde satılan hazır glikozlu meyve sularından almaktansa kendimiz yapmayı tercih ediyoruz. Bayram için de şimdiden meyve suyu yapmaya başladık, misafirlerimize de doğal meyve suyu ikram edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum