Gazeteci Hayta Kazgan'ı istifaya davet etti

Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Akçadağlı Gazeteci Remzi Hayta,Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazganla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Hayta Kazgan'ı istifaya davet etti
13 Haziran 2016 - 00:01 - Güncelleme: 12 Temmuz 2016 - 13:00

Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Akçadağlı Gazeteci Remzi Hayta,Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazganla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Remzi Hayta, öncelikle Akçadağ’da “Sözün bittiği “ yerde olduğunu belirterek  şöyle konuştu:"Öncelikle ben Akçadağlıyım. Kendi ilçemin büyümesi kalkınması gelişmesi bin çok mutlu eder.Benim şahıslarla işim olmaz Benim sorunum Akçadağ’dır. Yazdığım haberlerle ilgili olarak tepki gösteren edepli eleştiride bulunanlara saygım sonsuz. Ama edepsiz eleştiride bulunanlara  sözlerini on kat kendilerine iade ediyorum. Konu Akçadağ  ve hizmet. Akçadağ’a hizmet yapıldı da biz mi yapmadık ?Akçadağ’a güzel şeyler yapıldı da biz mi takdir etmedik ?.Ben gereken açıklamayı yaptım bundan sonra Akçadağ Belediyesi ile ilgili olarak tek bir haber yapmayacağım çünkü sözün bittiği yere geldi Akçadağ.”

Neden mi geldi?  işte nedeni:

Akçadağ Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında AK Partili Akçadağ Belediye Meclis üyesi, Abdulvahap Türk'ün Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'la yaşadığı polemiği değerlendiren Hayta; "Bir Belediye başkanı düşününki, CHP'li ve MHP'li meclis üyelerinin önünde AK Partili bir meclis üyesi ile polemiğe giriyor.Ne diyor; AK Partili meclis üyesi Abdulvahap Türk: "Kendinizi ,biz meclis üyelerini ve AK Parti'yi bitirdiniz", 2,5 yılda Akçadağ'a tek çivi çakmadınız" Bu söz bir Muhalefet partilinin ağzında çıkmıyor kendi Meclis üyesi hem de Meclis’de böyle haykırıyorsa. Artık Akçadağ için bitmiştir.

Sayın Kazgan, 2,5 yılda hem AK Parti içerisinde hem toplum nezdinde kendini bitirdi. Kendi bitirmesine bir ihtirazımız yok ama bunu yaparken, canım güzel ilçem Akçadağ'a hep zarar verdi. Artık buna bir son vermeli ve istifa etmelidir.

Sayın Kazgan, eğitimli, donanımlı bir kişi olabilir ama Akçadağlıların gelenek görenek ve genel yapısı ile taban tabana zıt olan bir başkan . Sayın Kazgan, bu görevi yapamıyor. Eğer Akçadağ'ı seviyorsa, ilçe halkına saygısı varsa,bir an önce görevinden istifa etmelidir. Sayın Kazgan'ın Akçadağ'a yapacağı en büyük hizmet bu olur.İstifa etmek Erdemliktir.İstifa hiç kimseyi küçütmez aksine büyütür. Çünkü,belediye başkanlığı görevi Sayın Kazgan'ın altından kalkabileceği bir görev değildir.Düne kadar kendileri için savaş veren insanlar bile bu gün Sayın Kazgan'ın Akçadağ'a bir şeyler yapamayacağını anlamış durumdadır. İki yıldır Akçadağ'a gitmiyorum. Bunun tek nedeni Sayın Kazgan dır. Akçadağlı hemşerilerime sesleniyorum Allah aşkına artık yeter. Sesinizi yükseltin “Şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 7 Yorum
  • Enes Koşar
    7 yıl önce
    Remzi abi söylediklerine harfiyen katılıyorum. Lakin bir basın gözüyle ilçemizde basın la uğraşan arkadaşları harcayan bir başkan var nasıl oluyor anlamış değilim en başta Oğuzhan çocuğu aldı bütün imkanları seferber etti basın danışmanım dedi işlerini halledince işkur personeliydi dedi gönderdi arkasında hasan Eryılmaz basın danışmanım dedi reklamını yaptırdı maaşa bağladı sonra onuda işkur elamanı olarak göstermiş gönderdi. arkasında ne yaptığı ne olduğu belli olmayan bir akçadağ postası gazete çıkardı aklınca kendisinin eğitimci olduğu söyleniyor ben inanmıyorum çünkü her gün akçadağda şimdi o belediye personeli gibi çalışarak başkanı tabiri yerindeyse yalakalığını yapıyor.abi eleştirim burda sana en azından bunlara bir yol gösterebilirsin insanları kandırmasınlar veya doğru bildikleri devamlı doğru olsun.Başkana gelince zaten kimsenin beklediği bişeyde yok kendimiz ettik kendimiz bulduk ilçenin kaderi bu birileri uzaktan kumandayla yönetiyor bizi kimseye bahane bulmayalım.Saygıları
  • kazım kara
    7 yıl önce
    ilçenin hali içler acısı 6 bin nüfusa düşmüş esnaf kan ağlıyor resmen vaad ettiği hiç bişeyi yapmadı yazık ilçemiz köyden farksız bakın hükümet caddesine kaç tane iş yeri kapandı arkasıda gelecek
  • CEVDET
    7 yıl önce
    Biz akçadağlılar olarak hak etmediğimiz bir başkan ile idare ediliyoruz.Akçadağlılar olarak Remzi Hayta nın düşüncesinin arkasındayız.
  • kozlucalı
    7 yıl önce
    Ahmet Çakır Akçadağ'a gereken hizmetleri yapıyor ve yapacaktır.Bizim için Ali Kazgan var veya yok hiç bir farkı yok.İstifa etmesi memleketin lehine olur.
  • kürneli
    7 yıl önce
    görevden alınacak diyorlar, parti düğmeye basmış kendi istifa etmesede görevden alırlar bu adamı 3 sene oldu yaptığı bir şey yok encümen doğru konuşmuş akçadağa bir çivi çakmadı
  • Meryem Durmaz
    7 yıl önce
    Evet ya istifa etmesi isabet olur.
  • KENAN YİĞİT
    7 yıl önce
    REMZİ BEY YERİNDE BİR ÇAĞRIDA BULUNMUŞ KAZGAN DERHAL İSTİFA ETMELİDİR YAZIK BU İLÇEYE YETER ARTIK