"Gerekirse 7/24 saat çalışacağız"

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu.

"Gerekirse 7/24 saat çalışacağız"
16 Eylül 2018 - 00:02 - Güncelleme: 16 Eylül 2018 - 00:08

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu.

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Hekimhan ilçe heyeti, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve yönetimi, TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Gümüş ve TÜGVA Malatya İl Temsilcisi Ahmet Oymak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

-“Kurumsal çalışmalar sağlam zeminde oluşturulacak”

Ziyaretler ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür eden Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin Malatya’nın yeni, ancak güçlü bir şekilde filizlenen bir değeri olduğunu belirterek, “Üniversite anlamında her şey yeni ve yolun başındayız. Şuanda kurumsal yapılanmamızı kısa sürede tamamlamanın, aynı zamanda öğrencilerimize standartlar ölçüsünde bir eğitim alanı oluşturmanın çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Gerekirse 7/24 saat üniversitede çalışacağız. Kuruluş çalışmalarımızı sağlam zeminde oluşturarak Malatya’mıza, ülkemize, milletimize bilim kuruluşu olarak hizmet atağına geçeceğiz. Bu konuda Malatya’mızın tüm kurum, kuruluş ve STK’larından destek bekliyoruz.” dedi.

-“MYO’lar ilçelerimizin gözbebeği olacak”

Hekimhan Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları,  Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Abdulkadir Pektaş, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağçan, Hekimhan CHP İlçe Başkanı Kadir Sarıtaş, Belediye Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve Hekimhanlı gazeteci Yusuf Cahit Çavdar Hekimhan heyeti olarak Rektör Prof. Dr. Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokullarını çok önemsediğini belirterek, “Hekimhan ve diğer ilçelerimizde bulunan Meslek Yüksekokullarımız kesinlikle bulundukları ilçelerin gözbebeği olacak. Hem bilimsel ve akademik çalışma yapılacak, hem de ilçelerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına katkı sunacağız. Meslek Yüksekokullarımız kesinlikle ilçe halkıyla bütünleşecek ve ilçelerimizin ayrılmaz bir parçası olacak. Temel hedefim; Meslek Yüksekokullarını ilçelerimizin kalkınmasında sinerji sağlayacak bir yapıya kavuşturmaktır. Öyle bir bağ kuracağız ki, meslek yüksekokullarımızda bir tuğla eksikliğinde o ilçe bütün olarak harekete geçsin. İlçe merkezlerinde ve kırsal mahallelerimizde yaşayan gençlerimiz için, esnafımız için, çiftçimiz için meslek yüksekokullarımız rol model olacak. Bu durumu çok önemsiyorum. Malatya’nın kalkınma hamlesinin ilçelerde başlatılmasına bilimsel ve akademik destek vereceğiz. Akademik kadromuz bulundukları ilçe halkıyla bütünleşecek.” diye konuştu.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum