Gözü başına bela oldu!Her polis kontrolünde..

Erzincan’da bir gözü mavi diğer gözü kahverengi olarak dünyaya gelen 49 yaşındaki Turgut Tanıtan, trafik polislerini gözünün bozuk olmadığına inandıramıyor

Gözü başına bela oldu!Her polis kontrolünde..
16 Şubat 2017 - 10:52 - Güncelleme: 16 Şubat 2017 - 22:07

Erzincan’da bir gözü mavi diğer gözü kahverengi olarak dünyaya gelen 49 yaşındaki Turgut Tanıtan, trafik polislerini gözünün bozuk olmadığına inandıramıyor.

Erzincan’da uzun yıllardan beri bahçe toprağı üreten Turgut Tanıtan, biri mavi diğeri kahverengi gözleriyle nedeniyle en çok trafik polisleri karşısında zorlandığını belirtti.

TIP DİLİNDE HETEROKROMİ

Tıp dilinde ’heterokromi’ olarak adlandırılan durumunun Türkiye’de 3 milyon insanda bir görüldüğünü söyleyen Turgut Tanıtan, gözlerinde herhangi bir görme bozukluğu olmadığını söyledi. Gözleriyle ilgili tek olumsuzluğu trafik uygulamalarında polislerle yaşadığını ifade eden Turgut Tanıtan şöyle konuştu:

POLİSLERİ İNANDIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM

"Erzincan’da bahçe toprağı üretimi işiyle uğraşıyorum. İşim gereği araç kullanıyorum. Özellikle yol kontrollerinde trafik polislerinin ilgisini çok çekiyorum. Polisler ilk gördüklerinde görme engelli olduğumu zannediyorlar. Bir gözümün görmediğini, bu şekilde araç sürdüğümü sanıyorlar. İki gözümün de problemsiz olduğunu anlatmakta, inandırmakta zorluk çekiyorum."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum