Hırsızlık şüphelisi bir kişiyi yaralayarak kaçtı

Malatya'da gittiği bir mağazada hırsızlık yaparken mağaza çalışanları tarafından fark edilerek durdurulmak istenen bir kişi olay çıkardı.

Hırsızlık şüphelisi bir kişiyi yaralayarak kaçtı
18 Şubat 2017 - 00:01 - Güncelleme: 21 Şubat 2017 - 22:26

HASAN ERYILMAZ/ Malatya'da gittiği bir mağazada hırsızlık yaparken mağaza çalışanları tarafından fark edilerek durdurulmak istenen bir kişi olay çıkardı.

Olay akşam saatlerinde PTT Caddesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre PTT Caddesi'nde bulunan bir mağazaya alışveriş yapma bahanesiyle giren bir kişiyi  mağaza çalışanları kıyafet çalarken suçüstü yakaladı.Mağaza çalışanları polisi arayarak olayı ihbar etti.

Bu arada mağaza içerisinde çalışanlar ile tartışan hırsızlık şüphelisi ismi henüz öğrenilemeyen şahıs mağaza çalışanlarına saldırarak darp etmeye başladı.Mağaza çalışanlarından karşılık vermesi ile kavga büyüdü ve sokağa taştı.Çevredeki vatandaşlar araya girerek kavga eden tarafları ayırmaya çalıştı.Olayda bir mağaza çalışanı yaralandı.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinden yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri mağazadaki güvenlik kameralarına yansıyan ve hırsızlığı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin peşine düştü.


 

HABER: HASAN ERYILMAZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum