İş yerine pompalı tüfekle saldırı

Malatya’da bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu.Karşılıklı çatışmanın yaşandığı olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

İş yerine pompalı tüfekle saldırı
19 Eylül 2018 - 00:03 - Güncelleme: 20 Eylül 2018 - 16:44

HASAN ERYILMAZ/ Malatya’da bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu.Karşılıklı çatışmanın yaşandığı olayda şans eseri kimse yaralanmadı. 

Olay Yeşilyurt ilçesine bağlı Salköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Salköprü Mahallesi Arkadaş sokakta bulunan Y.B.'ye ait  iş yerinin önüne gelen İ.B. otomobilinde aldığı pompalı tüfekle düğün salonuna ateş açtı.İş yeri sahibi Y.B.'nin ruhsatlı silahı ile karşılık verdiği olayda, şans eseri kimse yaralanmaz iken düğün salonunun camlarına ve çevrede bulunan bazı araçlara saçma isabet etti.

Olay sonrası şüpheli geldiği otomobil ile olay yerinden kaçarken, polis ekipleri iş yeri sahibi Y.B.'yi ifadesini almak için polis merkezine götürdü.

Polis ekipleri çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilen İ.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan aynı saatlerde  İnönü Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde bir askerinde karıştığı kavgada silahlar çekildi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bir uzman çavuş ile bir vatandaş arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayın  büyümesi üzerine uzman çavuş beylik tabancası ile 2 el havaya ateş açtı.İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan inceleme de 2 adet boş kovan bulurken olayla ilgili inceleme başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum