Işık, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığına Eyüp Işık atandı.

Işık, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Oldu
26 Haziran 2015 - 02:40 - Güncelleme: 25 Temmuz 2015 - 11:45

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığına Eyüp Işık atandı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,Başkan Yardımcılığına atanan  Eyüp Işık'ı başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti.

Malatya’da Milli Eğitim camiasında 20 yıllık öğretmen ve yönetici olarak başarılı ve kalıcı hizmetlere imza atan Işık,başarılı çalışmalarını artık Akçadağ halkı için gerçekleştirecek.

EYÜP IŞIK KİMDİR

Eyüp IŞIK, Malatya’nın Akçadağ ilçesi, Taşevler Köyü, Karaçakıl mezrasında doğdu. İlköğretimini Karaçakıl İlkokulu’nda, Ortaöğretimini Kozluca Ortaokulu’nda tamamladı. Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Malatya’da okudu. 1994’te İstanbul Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Teknolojisi Alanı Öğretmenliği’nden mezun oldu.

İş hayatına 1994 yılında Yozgat’ın Çekerek İlçesinde Makine Teknolojisi Alanı öğretmeni olarak başladı. 1996 yılında Malatya Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atandı. 2006-2009 yılları arasında Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Projesi’nde görev aldı. 2009-2015 yılları arasında Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nde Proje koordinasyon ekip üyesi ve il koordinatörü olarak görev aldı. Ulusal Ajans Erasmus+, IPA programları ile ilgili ilde proje yazma eğitimi verdi. Çok sayıda SODES, yerel projeler yazdı ve koordinatör olarak yürüttü. Erasmus+ Yenilik Transferi  (Kısmi ve Tam görme engellilerin istihdam edilebilirliğinin artırılması) projesinde Polonya hareketliliğine katıldı ve projenin ildeki yaygınlaştırılmasında görev aldı. Erasmus+ Grundvig programı   Geri dönüşüm ve Çevre Eğitimi Projesi kapsamında İtalya, İngiltere, Bulgaristan, Portekiz hareketliliğine katıldı ve ildeki okullarda geri dönüşüm ve çevrenin önemine dikkat çekmek için bilinçlendirme eğitimleri verdi. 18 Haziran 2015 tarihinde de Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Çalışmalarından dolayı; teşekkür , taktir, başarı belgesi ve maaşla ödüllendirilen Eyüp IŞIK orta derecede İngilizce bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır.


YORUMLAR

  • 8 Yorum
  • mesut velioğlu
    8 yıl önce
    dürüst çalışkan ve ilkeli bir insan olan Eyüp Bey Akçadağ için en ıyısıni yapacağına eminim.rnAllah yüzünün akıyla görevini yapmak nasip etsin.
  • mahmut inan
    8 yıl önce
    Eyüp bey çalışkanlığı dürüstlüğü ve 20 yıllık bürokrasi tecrübesi ile Akçadağ belediyesine katkı sağlayacaktır. Ali bey iyi bir seçim yapmış. Akçadağa ve kendisine hayırlı olmasını dilerim.
  • Hasan Toman
    8 yıl önce
    Birçok kişinin kendisinden dostluk dersi alması gereken Eyyup beyin Akçadağ için bir fırsat olduğunu ifade etmek isterim. Allah yüzünün akıyla işleri sonuçlandırmasini nasip etsin.
  • Furkan BAYRAMOĞLU
    8 yıl önce
    Yeni göreviniz Akçadağ için hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. yapacagınız işleri merakla beklemekteyiz ..
  • kadir dogan
    8 yıl önce
    Yeni gorevinizde basarilar dilerim. Akcadigimiz icin daha iyi ve guzel calismalar yapacaginizdan hic kuşkum yoktur.tekrardan hayirli olsun.
  • Akçadağ
    8 yıl önce
    Hayırlı uğurlu olsun,bence biraz geç oldu ama temiz oldu.Ali başkan bu işi biliyor.
  • Lütfü Özdemir
    8 yıl önce
    Akçadağlı birinin atanması isabet olmuş, yeni görevinde hocaya başarılar dilerim.
  • Yasin Bilek
    8 yıl önce
    Akçadağ'a hayırlı olsun her konuda geri kalmış ilçemiz için güzel işlerin yapılmasına katkı sunar sayın ışık umarız.