Kazgan'a destek giderek artıyor

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmeyince bağımsız adaylığını açıklayan Akçadağ İlçesinin mevcut Belediye Başkanı Ali Kazgan’a destek artıyor.

Kazgan'a destek giderek artıyor
09 Şubat 2019 - 00:16 - Güncelleme: 09 Şubat 2019 - 00:38

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmeyince bağımsız adaylığını açıklayan Akçadağ İlçesinin mevcut Belediye Başkanı Ali Kazgan’a destek artıyor.

2014 yılında kazanılması zor denilen bir seçimde Ak Parti sıralarından Belediye Başkanlığını kazanan Ali Kazgan, o günden beri ilçenin gelişimi ve kalkınması adına önemli yatırımlara imza attı. Tamamen borç batağına saplanmış, çok sayıda icra yüzünden hareket alanı kalmamış, personel giderlerini dahi ödemekten aciz bir belediyeyi devralan Başkan Ali Kazgan, görev süresinin ilk yıllarda belediyenin sırtında büyük bir kambur olarak duran mahkemelik bütün alacaklı dosyaları çözüme kavuşturdu. Bu süreçte kaliteli hizmet üreteceğine inandığı teşkilat şemasını ve projelerinin alt yapısını oluşturan Başkan Kazgan, son iki yıldır da hayata geçirdiği ya da geçirmeyi planladığı projelerle adından söz ettirmeye başlamıştı.

Özellikle Akçadağ Belediyesi’nin 2018 yılında birçok yerel yönetim yarışmasında ödüllerle dönmesi, ilçenin prestijinin artması yeni dönemde AK Parti’nin Başkan Kazgan’la yola devam edeceğini beklentisini artırıyordu. Fakat AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Kazgan yerine farklı bir ismi aday gösterince ilçe halkının yoğun ısrarı ve talebiyle Başkan Kazgan, milletin adayı olarak Akçadağ ilçesinde Bağımsız Belediye Başkanlığına adayım dedi.

Onlarca mahalle muhtarının ve büyük bir katılımın eşliğinde adaylığını açıklayan Başkan Kazgan’a ise o günden beri vatandaşların desteği artıyor.

Gazetecilere konuşan bazı vatandaşlar,”Başkanımız Ali Kazgan’a seçimlerde destek olmaya devam edeceğiz. İlçemiz uzun zamandır almadığı hizmetlerle tanıştı. Özellikle seyir terasında ki çalışmalar ile çok sayıda turist ilçemizi ziyaret etmeye başladı. Hemen her konuda gelişim kaydeden ilçemizin bu gelişimini sürdürmesi için Başkanımızın yanındayız” dediler.

Başkan Kazgan’ın özellikle Levent Vadisinde yapmış olduğu çalışmalar, belediyi borç yükünden kurtarması, ilçenin çöp sorununu çözmesi, alt yapı da ki ciddi yatırımlar hanesine artı puanlar olarak yazılıyor. Sultansuyu harası ile ilgili açıkladığı projeler ise yediden yetmişe toplumun her kesimi tarafından alkışlarla karşılandı.

 

Remzi Hayta-Ortak Yayın

YORUMLAR

  • 0 Yorum