Kemal Cingirt'te Yeni Malatyaspor'a imzayı attı

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp çalışmalarına devam ederken transferi de sürdürüyor.

Kemal Cingirt'te Yeni Malatyaspor'a imzayı attı
12 Temmuz 2015 - 13:53 - Güncelleme: 13 Temmuz 2015 - 12:54

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp çalışmalarına devam ederken transferi de sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna daha önce kattığı Altınordulu Kemal Cingirt'e imza attırdı. Yeni Malatyaspor'un Bolu Gerede'deki kampında yer alan Kemal Cingirt, kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Altınordu'da forma giyen sağ bek oyuncusu Kemal Cingirt ile Bolu Gerede'de resmi sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor, bu transferle birlikte yedinci transferini gerçekleştirmiş oldu.

Kemal Cingirt ile yapılan imza törenine Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve sportif direktör Ali Ravcı da katıldı.

KEMAL CİNGİRT KİMDİR?
Sağ bek oyuncusu Kemal Cingirt 30 Ocak 1989 tarihinde Ordu’da doğdu. Daha çok sağ bek pozisyonunda yer alan Cingirt, defansta görev yapıyor. En son 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giydi. Futbol kariyerine 2001 yılında, doğduğu şehrin amatör takımı Altaş Soya Spor altyapısında başladı. 2004 yılında Fenerbahçe altyapısına geçip, 2008 yılında Düzcespor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Bir sezon sonrasında Ünyespor'a transfer oldu. 2011-12 sezonu öncesinde de 2. Lig takımı Balıkesirspor'a transfer oldu. 2012-13 sezonunda takımıyla birlikte 2. Lig şampiyonluğu yaşadı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum