Komutandan Malatya Valisine ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Komutandan Malatya Valisine ziyaret
25 Mart 2017 - 13:05

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Çolak, bölgedeki terörle mücadelenin ve sınır ötesinde Fırat Kalkanı Harekâtının merkezi olan 2. Ordu Komutanlığı karargâhında ve çeşitli birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geldiği ilimizde Vali Toprak’ı makamında ziyaret etti.

2. Ordu Komutanlığı karargâhındaki inceleme ve denetlemelerinin ardından 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Orgeneral Çolak, ilk olarak Valilik ziyaretinde Şeref Defterini imzaladıktan sonra Korg. Temel’in de katılımı ile Vali Toprak ile birlikte bir süre görüştüler.

Ziyaretin sonunda ziyaretin anısına Valilik girişinde Org. Çolak ve Korg. Temel, Vali Toprak ile beraber hatıra fotoğrafı çektirerek hep birlikte Malatya 2 nci Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nı ziyaret etmek amacıyla valilikten ayrıldılar.

Burada Alay Komutanı Albay Hakan Keleş tarafından karşılanan Vali Toprak, Org. Çolak ve Korg. Temel bir süre burada görüştükten sonra Vali Toprak ve Org. Çolak ziyaret anısına burada hatıra ağacı diktiler. Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Çolak daha sonra ilimizden ayrıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum