"Korucularımız başımızın tacıdır"

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Malatya’da MYK Üyesi Erol gül ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

"Korucularımız başımızın tacıdır"
12 Mart 2018 - 00:01 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 02:42

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Malatya’da MYK Üyesi Erol gül ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden  MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’e MYK Üyesi Erol Gül, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, MHP Malatya İl Başkan Yardımcıları Yücel Polat ve Burhan Kılıç  eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in her zaman kendilerine yardımcı olduğunu, sorunlarını her daim TBMM’de dile getirdiğini açıklayan Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon,”Bir çok sorunumuz var. Ve bu sorunlarımızı bugüne kadar TBMM’de dile getiren MHP İstanbul Milletvekili sayın Arzu Erdemdir. Derneği m ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün bizleri ziyaret etmeleri  bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Milletvekilimizi, MYK Üyesi Erol Gül beyi, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılanı burada ağırlamak bizler için ayrı bir onurdur. “dedi.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ise ziyarette yaptığı kısa konuşmada, “İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem henımefendi ve MYK Üyemiz Erol Gül bey Malatya’mızda 2 günlük  yoğun bir çalışma içerisindeler. Malatyamıza ziyaretleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bugünde Güvenlik korucuları ve şehit aileleri derneğine gelmiş bulunuyoruz. Her zaman dediğimiz gibi,  ülkemizin temel ana sigortası MHP’dir. Ortak sevdamız ve paydamız Malatya’dır. Sorunlarınız sorunlarımızdır. Bu sebeble hem MYK Üyemiz hem de Milletvekilimiz birebir sorunlarınızı dinlemek adına buradalar” dedi.

MHP MYK Üyesi Erol Gül ise, “Malatya İl Başkanlığımızın 2 günlük proğramları dahilinde ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Takdir edersiniz ki baş da  Genel başkanımız olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi kadroları popülist siyaseti anlatmaktan ziyade ülkenin normalleşmesi üzerine olağanüstü bir sorumluluk üstlenmiştir.  Bizlerde her gittiğimiz cemiyetlerde öncelikle bayrak, ezan vatan ortak paydasına ve Anadolu coğrafyasına yurt edinen bu milletimizin tüm değerlerini hiçbir rengini ,hiçbir inancını ötekeleştirmeden Allah’ın kutsal bir emaneti olarak görerek bu ortak paydalarda hepimizin hemfikir olarak bir dönemi yaşıyoruz. 15 Temmuz’da millet dediğimiz olgunun bir tezahürüne tanıklık ettik. “ifadelerini kullandı.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu erdem ise yaptığı konuşmada, “ Her biri birbirinden kıymetli kardeşlerim, ben  korucuların ablasıyım. Türkiye’nin her yerinden gelen korucu kardeşlerim temas ile ilgili ziyaretlerini gerçekleştirmektedirler. kOrucular  ile ilgili bugüne kadar TBMM’de yapılmış olan sağlıklı bir çalışma maalesef olmamıştır. Nasıl ki, Şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizlerin başımızın tacıysa, korucularımız da bizlerin baştacıdır. Sizler bizler için kıymetlisiniz. Neden derseniz, hain terör örgütlerinin kahpelerin sizleri hedef alan yerlerde görev alıyorsunuz.

Korucularımız çok küçük ücretlere bırakıp ve ilkel koşullarda yaşadığınızı ve ne kadar zor şartlarda yaşadığınızı bilen birisiyim. Korucular hangi gruba girmekte nerede değerlendirilmekte, haklarınız ne ile savunulacak şeklinde bir kanun yok. Biz kanun teklifimizi verdik. Kanun teklifinde özellikle özlük haklarından tutun, maaşınızın güvenlik memur maaşıyla endekslenmesi konusunda teklifimizi verdik. Ve bu konu hakkında her zaman gerekli girişimlerimiz devam edecektir.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Akın karatay
    6 yıl önce
    Syn millet vekilimize erzincan güvenlik koruyucuları olarak çok teşekkür ediyoruz bizim dertlerinizle ilgilenen ablamız olarak gordüğümuz bir insan kendisi bizim birşey söylememize gerek yok kendizi sıkıntılarımizi çok iyi biliyor zaten ama bir ricamız var üniversite nezunları için bi çalışma yapılabilirmi acaba,subay olabilmek gibi mesela saygılar...