Malatya Kazgan'ı konuşuyor

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan nereye koşuyor?

Malatya Kazgan'ı konuşuyor
05 Şubat 2019 - 00:04 - Güncelleme: 05 Şubat 2019 - 00:09

ÖZEL HABER/ Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan nereye koşuyor?

31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kala seçmenler kararlarını vermeye başladı. Akçadağ'da yapılan son ankete göre vatandaşların büyük bölümü bağımsız aday Kazgan'dan yana oy kullanacak.Yerel seçimlere artık kısa zaman kala anket şirketleri vatandaşların nabzını tutuyor.Anket şirketlerinin son olarak Akçadağ için yaptığı araştırmaların sonucunda Kazgan'ın ezici bir çoğunlukla seçimi kazanacağı görülüyor.

Kulislerde dillendirilenlere göre; Akçadağ'da büyük bir farkla bağımsız başkan seçilecek Kazgan,Malatya'daki siyasi dengeleri de değiştirerek, ilk genel seçimlerde milletvekili olarak seçilebilir.Kazgan'ın bağımsız seçilmesi kentteki 140 bin den fazla seçmeni bulunan Akçadağlılar arasındaki mikro milliyetçiliği muhkemleştirerek yıllardır parçalı bir siyasi çizgiden ilerleyen Akçadağ'a fazlasıyla öz güven aşılayacak.

Öte yandan Kazgan'ın bağımsız aday olarak çıkışına Akçadağlılar dışında yurdun bir çok bölgelerinden ciddi destek gelirken,Malatya genelinde yoğun bir teveccühe mazhar olan Kazgan için 11 Aralık 1977 yerel seçimlerinde bağımsız olarak Malatya Belediye Başkanı seçilen 'Hamido' yakıştırması çoktan yapılmaya başlandı bile.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Kazgan'ın Malatya'da 31 Mart 2019 yerel seçimlerine damga vuracak yegane isim olacağı konusunda siyasi kulislerde büyük bir mutabakat oluşmuş durumda.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum