Malatya Şehidini uğurladı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Miraç Gürhan, memleketi Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Malatya Şehidini uğurladı
03 Şubat 2018 - 00:01 - Güncelleme: 03 Şubat 2018 - 00:03

HASAN ERYILMAZ/ Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Miraç Gürhan, memleketi Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Miraç Gürhan için memleketi Malatya’da şehit mezarlığı camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Cuma namazını müteakip İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omzunda cenaze aracına taşınarak askeri manga eşliğinde ve tekbirler atılarak, şehitliğe getirildi.Şehit Piyade Sözleşmeli Er Miraç Gürhan'ın cenazesi daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehir Mezarlığında düzenlenen askeri cenaze törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,Vali Ali Kaban 2.Ordu Kurmay Başkanı Tümgenel Asım Kocaoğlu,7. Ana Jet Üs Komutanı Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı,MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, çok sayıda oda başkanı, kurum müdürleri, polis ve askeri erkan, şehidin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. 

 

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı,video resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum