Malatya TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
01 Temmuz 2016 - 00:00 - Güncelleme: 01 Temmuz 2016 - 00:03

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Sami Payza’nın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Mayıs ayı mizanı okunarak, oylamaya sunuldu. Mayıs 2016 mizanı, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda daha sonra MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, gündeme ilişkin konuları değerlendirerek, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Erkoç, konuşmasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda terör çirkin, insanlık dışı yüzünü maalesef bir kez daha göstermiştir. İnsanlık dışı bu terör saldırısını gerçekleştirenleri lanetliyor ve kınıyorum. Çok kınadık bu tür olayları ama şunu bir kez daha basın aracılığıyla kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bu millet büyük bir millettir. Bu milleti bölmeye hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Terör örgütleri ve terör odakları er geç akıttıkları kanda boğulacaktır. Ülkenin asrısaadetten sonra Müslümanlar üzerinde oynanan oyunların ve projelerin bir parçasıdır bu son olaylarda. Çünkü Anadolu insanı Anadolu toprağı Allah tarafından İslamiyet’e çok hizmet etmiş şerefli bir topraktır. Anadolu insanı da bu şerefe haiz bir millettir. Dünya Müslümanlarının gözü Anadolu topraklarında ve Anadolu insanındadır. Allah’ın izniyle bizler şu aziz mübarek günde gönüllerimizi birbirimize açarsak, kardeşliğimizi pekiştirirsek, hiçbir emperyalist gücün ve yerli işbirlikçilerinin buna gücü yetmeyeceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Erkoç, “ Önümüzdeki günlerde bin aydan hayırlı Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kadir Gecesi’nin öncelikle İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, bu mübarek ayda alışageldiğimiz alışkanlıklarımızın da Ramazan sonunda da devam etmesini yürekten temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısının ardından meclis üyeleri, oda çalışanları ve basın mensuplarına iftar verildi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum