Malatya'da AK Parti'de Ölmeztoprak Sesleri

AK Parti Kasım ayında yapılması muhtemel seçimlerde milletvekili adaylığı için yeni başvuru almayacak.

Malatya'da AK Parti'de Ölmeztoprak Sesleri
24 Ağustos 2015 - 21:27 - Güncelleme: 29 Ağustos 2015 - 03:03

AK Parti Kasım ayında yapılması muhtemel seçimlerde milletvekili adaylığı için yeni başvuru almayacak.

Edinilen bilgilere göre; AK Parti Kasım ayında yapılması muhtemel tekrar seçimde milletvekili aday adaylığı için yeni başvuru almayacak. Oluşturulan komisyonlar 7 Haziran seçimleri için yapılan başvuru dosyalarını yeniden gözden geçirerek milletvekili adaylarını öyle belirleyecek.

Doğu ve Güneydoğu'da büyük çaplı oy kaybı yaşayan AK Parti, Kasım ayında gerçekleştirilmesi beklenen seçimde bölgelerdeki adaylarının büyük bir kısmını değiştirecek.

"AK PARTİ MALATYA LİSTESİNDE SINIRLI DEĞİŞİKLİK" 

7 Haziran Genel seçimlerinde Malatya’da beş milletvekili çıkaran AK Parti Malatya'da sınırlı bir değişikliğe gidecek.Bu kapsamda Malatya listesinde bir veya iki ismin değişebileceği belirtiliyor.

"HALKTA KARŞILIĞI OLAN ADAY ARAYIŞI"

Halka yakın olan ve halkta karşılığı bulunan isimlere listelerde yer vermeyi planlayan AK Parti'nin bu çerçevede Malatya 22. ve 23. dönem Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'a yeniden Malatya'dan adaylık teklifinde bulunduğu,Ölmeztoprak'ın  aday gösterilip gösterilmeyeceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği ifade ediliyor.

Öte yandan,AK Parti Malatya 23. ve 24. dönem Milletvekili Ömer Faruk Öz ile İlahiyatçı İşadamı Fikret Özdemir'in dosyalarının da değerlendirilmeye alındığı belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum