MGC'nin yeni başkanı Güner oldu

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner seçildi.

MGC'nin yeni başkanı Güner oldu
20 Eylül 2019 - 02:06 - Güncelleme: 22 Eylül 2019 - 16:29

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner seçildi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'dan boşalan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Cemiyet yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner seçildi.

Başkanlığa seçilen Güner yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yaptığı konuşmada; "Malatya’da basın kuruluşlarımızda çalışan gazetecileri tek çatı altında toplayarak güç birliği oluşturacağız. Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak basının sorunlarını biliyoruz ve sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalara hemen başlayacağız.Malatya’nın sorunlarını sahipleneceğiz. 30 Yılı geride bırakan Malatya Gazeteciler Cemiyetinde vefat eden başkanımız Haydar Karaduman’ın izinde ve onun bizlere öğretmiş olduğu basın ahlakı ilkeleri çerçevesinde tüm basın mensupları ile birlik beraberlik içinde çalışmalara başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Malatya’da basın olarak iz bırakacak yatırım ve hizmetler yapmayı amaçlıyoruz. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak istiyoruz” diye konuştu

Cemiyet Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Eren, Ali Er, Cemiyet Sekreterliğine Ali Aladağ, Cemiyet Muhasipliğine Remzi Hayta, Yönetim Kurulu üyeliklerine Esma Karadoğan, Hüseyin Erduran, İsmail Demirci, Hüseyin Karaaslan, Kayhan İnceoğlu, ve Nursel Tokgöz getirildiler.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum