Milletvekili Çalık'tan Ev Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ev ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çalık'tan Ev Ziyareti
26 Temmuz 2015 - 00:02 - Güncelleme: 26 Temmuz 2015 - 00:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ev ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çalık,  beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile birlikte Melekbaba Mahallesi’nde oturan Erdal Gürbüz adlı vatandaşı evinde ziyaret etti.

Ev halkının ilgisiyle karşılaşan Çalık ve beraberindeki Çalık ile Keskin, burada ev halkı ile sohbet edip, kahve içtiler. Evdeki çocuklara ise, oyuncak hediye edildi.

Ev halkı ile siyasi gündem konularında da sohbet eden Çalık, Türkiye’nin hükümetsiz kalmayacak kadar güçlü bir demokrasi kültürüne sahip olduğunu ifade ederek, koalisyon konusunda AK Parti’nin üzerine düşeni sonuna kadar yerine getireceğini söyledi.

Çalık,  AK Parti’nin erken seçime her zaman hazır olduğunu da ifade ederek, “Tüm teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi hazırlardır” dedi.

Çalık, son dönemdeki terör örgütlerinin de saldırılarına dikkat çekerek, “Türkiye aynı anda saldırılara geçen terör örgütlerine gereken her türlü mücadeleyi yapacaktır.  Başlatılan operasyonlar devam edecektir.  Devletimiz ve Hükümetimiz elinde silah olanlara gül uzatmayacaktır.  Kimsede elinde silah olanlara bizim gül uzatmamızı beklemesin. Operasyonların durmasını isteyenler, önce terör örgütlerine karşı olan mesafelerini göstersinler” ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum