"Minnet ve şükranla anıyoruz"

Şehit ve Gazi Dernekleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

"Minnet ve şükranla anıyoruz"
15 Mart 2019 - 00:00

Şehit ve Gazi Dernekleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut ile birlikte Malatya'da faaliyet gösteren Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Kıbrız, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Kıbrız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 104. yıldönümünde bizleri kabul ederek şehit ve gazi ailelerimize vermiş olduğunuz değeri bir kez daha gösterdiniz, tüm vakıf ve dernekler adına teşekkür ederiz dedi.

Vali Baruş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatanımızı her türlü kasıt ve tehlikeden koruyarak, şanlı bayrağımızın yurt semalarında hür ve mağrur dalgalanması için canını feda eden şehitlerimizi ve bu uğurda yaralanan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum