Nihat Ergün: AK Parti bir hizmet Partisidir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve konferanslara katılmak üzere geldiği Malatya’da AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Ergün, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Partinin bir hizmet Partisi olduğunu ifade etti.

Nihat Ergün: AK Parti bir hizmet Partisidir
29 Kasım 2015 - 00:00

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve konferanslara katılmak üzere geldiği Malatya’da AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Ergün, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Partinin bir hizmet Partisi olduğunu ifade etti. 

Ergün, "Ülkeye, topluma hizmet etmenin en etkili yollarından bir tanesi de siyaset yapmaktır. Siyaset, Siyasi partiler yoluyla ülkenin idaresinin ve geleceğinin ne olacağını ve nasıl olacağını belirlemektir. Bu hem AK Parti açısından böyledir hem de diğer partiler açısından da böyledir. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkeye çok büyük hizmetler getirmiştir" dedi.

Eski Bakan Nihat Ergün’ü İl Başkanlığında karşılayan AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti’1 Kasım seçimlerinde çok başarılı bir sonuç aldı. Bu başarının arkasında da AK Parti'nin yaptığı büyük bir kalkınma hamlesi yatıyor. İnşallah bu kalkınma hamlesi devam eder ve Sayın Bakanımızın da dediği gibi AK Parti bir hizmet partisi olma yolunda ilerler” diye konuştu.

İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer’in ardından konuşan Nihat Ergün AK Parti'nin 4 seçim üst üste oylarını arttırdığını vurgulayarak, "Bu, AK Parti'nin milletle kurduğu sıcak temasın, milletin içinden geliyor olmasının ve milletin derdinden anlıyor olmasının bir sonucudur. Tabii ki yapılan hizmetlerinde bir sonucudur" şeklinde konuştu.

Ergün AK Partinin dördüncü iktidar dönemini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek “AK Parti üç dönem boyunca önemli hizmetler yaptı. İşler bitti mi? Tabi ki bitmedi. Cenabı Allah bize dördüncü dönemin fırsatını vermiş oldu. Milletimiz bu imkanı oylarıyla tanımış oldu. Çok iyi değerlendirmemiz lazım. Hemen hızlı bir şekilde vilayetleri de gözden geçirmemiz lazım ki, Türkiye'yi 2023'e taşıyabilelim. Şuanda başka bir siyasi partinin kadrolarının Türkiye'yi taşıyabilecek imkan ve kabiliyeti yok. Bunu da açık bir şekilde görüyoruz. Olsaydı milletimiz teveccüh ederdi. AK Parti'ye olan güven ve sevgi devam ediyor. Bunu korumak ve güçlendirmek mecburiyetindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yeni bir hükümetin kurulduğunu dile getiren Ergün, hızlı bir şekilde işlere odaklanılması gerektiğini kaydetti. Ergün, 7 Haziran'dan bu yana çok zaman kaybı yaşandığını söyleyerek "Memleket epey lüzumsuz tartışmalara boğuldu. Birazda çevremizde çok olumsuz gelişmeler oldu. Bu olumsuz gelişmelere de daha güçlü bir şekilde vaziyet edebilmek için iş başı yapmış olunuyor. İnşallah sorunlarında üstesinden gelinecektir" dedi.

Diyarbakır'da çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesini de değerlendiren Ergün, "Diyarbakır'da Baro Başkanı cinayeti söz konusu oldu. Bunun o bölgede mutlaka bir takım komplikasyonları olsun isteniyordur. Onlarla ilgili her türlü tedbiri de arkadaşlarımız mutlaka alacaklardır" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer, Eski Bakan Nihat Ergün’e kayısı ikram etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum