NT'den Kamuoyu Açıklaması

Malatya merkez Kışla Caddesi’nde bulunan NT mağazası 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra saldırıya uğramıştı. Günlerdir polis tarafından korunan mağazanın, girişine kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bugün bir afiş asıldı.

NT'den Kamuoyu Açıklaması
22 Temmuz 2016 - 00:00 - Güncelleme: 22 Temmuz 2016 - 00:16

Malatya merkez  Kışla Caddesi’nde bulunan NT mağazası 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra saldırıya uğramıştı. Günlerdir polis tarafından korunan mağazanın, girişine kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bugün bir afiş asıldı.

Türk Bayraklı afişte şu ifadelere yer verildi,"Kamuoyunun Dikkatine; "Fetö mensubu cuntacı askerler tarafından aziz milletimize, ülkemize ve demokrasimize karşı yapılan darbe girişimini lanetliyoruz.

86 şirketi bünyesinde barındıran Kaynak Holding,yaklaşık 1 yıl önce Fetö unsurlarından arındırılarak millileştirilmiştir.Kaynak Holding yönetimi mahkeme kararıyla tarafımıza verdiği tarihten itibaren devletimize düşman her türlü faaliyetten arındırılması için gereği yapılmıştır.

Cuntacıların gizli destekçileri,yaratmak istedikleri kaosun aracı olarak yönetimimizde bulunan,' NT,SÜRAT KARGO, VE ZAMBAK' gibi şirketlere yönelik gerçek dışı algı oluşturmaya çalışmışlardır.

Meydanlarda gösterdiğimiz yürekliliği sosyal medyada da göstermeli fitnecilerin farkına vararak Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin algı yönetimine karşı dimdik durmalıyız.

Büyük Türk Milletine arz ederiz. Kaynak Holding Yönetim Kurulu " denildi
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ahmet akdağ
    7 yıl önce
    sayın nt yetkilileri malatyayada mağazanız tarafına yapılan saldırı nedeniyle tüm malatya adına sizlerden çok çok özür diliyorum provakasyona geldik kusura bakmayın