Polat, İnceleme Yaptı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Fahri Kayahan Bulvarı’nda yapımı devam eden Hilal Parkı, Hilal Parkın içerisinde yapılan Kent Konseyi binasını, Trafik Park’ı ve Özalper Mahallesi’ndeki Çocuk Sokağı’nda incelemelerde bulundu.

Polat, İnceleme Yaptı
28 Mayıs 2016 - 00:00

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Fahri Kayahan Bulvarı’nda yapımı devam eden Hilal Parkı, Hilal Parkın içerisinde yapılan Kent Konseyi binasını, Trafik Park’ı ve Özalper Mahallesi’ndeki Çocuk Sokağı’nda incelemelerde bulundu. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve diğer yetkililerle birlikte Kent Konseyi binasındaki son çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Polat, “Yenilikçi, modern ve güçlü tasarımlarıyla öne çıkacak yeni yaşam alanlarından 7’den 70’e her yaş grubundaki vatandaşlarımızın faydalanmasına önem veriyoruz. Fahri Kayahan Bulvarı’nda yapımı tüm hızıyla süren Hilal Park Projesi’nin başlangıç noktasındaki ilk park alanı içinde hizmet verecek olan Kent Konseyi binamızın büyük bir kısmını tamamladık. Burada sosyal, kültürel ve eğitimi kapsayan verimli çalışmaları halkımızla buluşturacağız. Binamızı tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde projelendirdik” şeklinde konuştu.

Polat, yapımı devam eden Trafik Park ile Özalper Mahallesi’ndeki Çocuk Sokağı Projesi’ne ilişkin de bilgiler verdi. Polat, “Çocuklara sunulacak en güzel hizmet güvenli ve huzurlu ortamda oynayabileceği sokaklardır. Geleceğimizin umudu çocuklarımızın gönüllerince eğlenmelerine imkan oluşturmak için Özalper Mahallesi’ndeki bir sokağı trafiğe kapatarak burayı Çocuk Sokağı olarak projelendirdik. Mayıs ayının ilk günlerinde yapımına başladığımız bu sokağımızdaki çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Zemini tartan pistten yapılıp oyun alanı haline dönüşen sokağımıza mini futbol sahası ve çocuk oyun grupları yerleştirdik. Cadde kenarlarındaki duvarlar da resim ve figürlerle süslenirken, çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri modern bir görüntü ortaya çıktı. Çocuklarımız bu cadde de huzurlu ve güvenli bir ortamda oyunlarını oynayıp eğlenebilecekler. Bunun yanı sıra Hilal Park Projesi kapsamında yapımı süren Trafik Park alanında da çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Burayı da en kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz. Parklarımızda engelli kardeşlerimiz içinde oyun grupları yerleştirdik. Engelli vatandaşlarımız buraya gelip gönüllerince eğlenebilecekler ve daha birçok parkımıza da engelli oyun aletleri yerleştireceğiz” diye konuştu.

Park alanlarındaki incelemeleri sırasında mahalle sakinleriyle de sohbet eden Polat, vatandaşların taleplerini dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum