Reyhan çayı Perşembe yaylasında

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu marka yaptığı Arapgir mor reyhan çayı ve ürünlerini bin 500 rakımlı Ordu Aybastı Perşembe yaylasında tanıttı.

Reyhan çayı Perşembe yaylasında
10 Temmuz 2018 - 00:01 - Güncelleme: 10 Temmuz 2018 - 14:27

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu marka yaptığı Arapgir mor reyhan çayı ve ürünlerini bin 500 rakımlı Ordu Aybastı Perşembe yaylasında tanıttı.

Göreve başladığından bu yana sadece Arapgir’de yetişen mor reyhan üretim alanlarını artırarak kurduğu Belediye Şirketiyle “Arapgir Mor Reyhan Çayı” markasını yaratarak tescil ettiren Coğrafi işaret belgesini alan Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu, Danişment Gazi, Emir Kümbet ve 6 bin şehidin anıldığı Ordu- Aybastı Perşembe yaylasında anma törenlerine katıldıktan sonra Arapgir Mor reyhan çayı ve ürünlerini tanıttı.

Perşembe yaylasında yapılan anma törenine katılan protokol mensupları ile gösteri yapan Okçuluk, Atçılık ekipleri ile öğrencilere Mor reyhan çayı hakkında bilgiler veren Arapgir Belediye Başkanı Halük Cömertoğlu “Arapgir markamız olan çayımız mor reyhandan üretilmektedir. Başka bir yerde yetişmemektedir. Doğal antiseptik özelliği nedeniyle hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Reyhan çayı sinirleri sakinleştirir, migren tedavisinde kullanılır, vücuda enerji verir. Ruhsal durumu dengeler, depresyondan kurtlmaya yardımcı olur, kabızlığı giderir, karaciğeri olumlu etkiler, mide kramplarını giderir, uykusuzluğa iyi gelir, kanser oluşumunu azaltır, gripten koruru, yol tutmasını engeller. Sayısız yararlarını göreceksiniz. Bu çay Arapgir Belediyemizin yarattığı bir markadır” dedi.  

Arapgir Mor Reyhan çayı ve diğer ürünlerini tüm Türkiye de satışa sunmaya başladıklarını kaydeden Cömertoğlu internet üzerinden de talep aldıklarını ve bayilikler vermek içinde gelen talepleri inceleyerek cevap vermeye çalıştıklarını söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum