Şahin, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşaatını Gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte inşaatı devam eden Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını gezdi. Milletvekili Şahin, “Yeni hizmet binası değişen, gelişen Battalgazi’ye yaraşır bir hizmet binası olacaktır” dedi.

Şahin, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşaatını Gezdi
26 Mayıs 2016 - 12:08 - Güncelleme: 26 Mayıs 2016 - 12:09

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte inşaatı devam eden Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını gezdi. Milletvekili Şahin, “Yeni hizmet binası değişen, gelişen Battalgazi’ye yaraşır bir hizmet binası olacaktır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte yaklaşık 30 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan ve inşaat çalışmaları aralıksız devam eden Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Yeni hizmet binası ile ilgili bilgiler alan Milletvekili Şahin, yeni hizmet binasının değişen ve gelişen Battalgazi ilçesine yaraşır bir hizmet binası olacağını belirterek, “Battalgazi’miz, Malatya’mız özellikle büyükşehir olduktan sonra kabuğuna sığmayan bir konumda olan bir belediye. Önceleri 20 bin bir nüfusa sahip iken, Malatya’mız büyükşehir olduktan sonra merkez ilçe belediyesi oldu. Metropol ilçe Battalgazi Belediyesi’nin eski binasında hizmet vermezsi imkan dahilinde değildi. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, daha belediye başkanı seçilmeden önce buraya mutlaka bir belediye binasının yapılması gerektiğini ifade ediyordu. Bizde konuyu Orman ve Su İşleri Bakanı olan Veysel Eroğlu ile yaptığımız görüşmelerde burayı bila bedel belediyemize tahsis ettiler. Burası yaklaşık 34 dönümlük bir yer. Şehrin merkezinde olan bir yer. Battalgazi bölgesinin kalbi diyebileceğimiz bir yerde bulunuyor. Bu yere karşılıkta belediyemizin takas usulü ile kendilerine Topsöğüt tarafında yeni bir yer yapılması için hizmet binasının çok daha ötesinde modern bir bina yapılması için protokol imzalandı. DSİ binasının yapılacağı alan Yeşilyurt bölgesinde biliyorsunuz. Burası Battalgazi.  Ama orayı yapan Battalgazi Belediyesi. Bizim için tüm Malatya bizim. Geçen baharda temeli atılan ve 30 bin metre kare kapalı alanı olan yeni hizmet binası değişen, gelişen Battalgazi’ye yaraşır bir hizmet binası olacaktır. Kaliteli hizmeti düstur edinen Battalgazi Belediyesi’nin daha iyi şartlarda hizmet vereceğine inancımız tamdır. Bizler Ak Parti olarak yerel yönetimler noktasında bir milat olarak kabul edebileceğimiz dönemleri yaşıyoruz. Bu konuda biz siyasiler üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. Yerelde de yine seçilmiş olan Belediye Başkanlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ziyaretimizden çıkardığımız sonuç, bu proje çok nezih proje olduğudur. İnşallah bittikten sonra bunun gerçek şeyi ortaya çıkmış olacaktır” dedi.

Siyasilerin çözüm merciinde olan kişiler olduğunu belirten Milletvekili Şahin, “Belediye başkanları ve siyasiler çözüm merciinde olan kimselerdir. Sorunlar bize iletildiğinde el birliği ile bu sorunları çözmek için çalışıyoruz. Siyaset olarak Malatya’mız çok güzel şeylerle karşı karşıya kalıyor. Bilindiği gibi yeni Bakanlar Kurulu açıklandı. Gümrük ve Ticaret Bakanımız sayın Bülent Tüfenk’ci yeniden Bakan olarak yeni kabinede yer aldı. Yine Partimizin en üst karar organı olan Merkez Yönetim Kurulu’na ilimiz Milletvekili Öznur Çalık hanımefendinin yer alması, Genel Başkan Yardımcısı olması Malatya’mız için artı katma değer sağlayacak olan gelişmeler ve güzelliklerdendir. Ben inanıyorum ki Malatya AK Parti’ye verdiği desteğe karşılık hem hizmet noktasında, hem de temsiliyet noktasında gerekeni elde ettiğini düşünüyorum. İnşallah bizler Ankara’da, Malatya’da ise seçilmiş olan Belediye Başkanlarımız ile birlikte Malatya’mızın refah ve mutluluğu için tüm çabamızla elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusunun olmamasını istiyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum