Şahin,Biz Sizlerin Duası İçin Çalışıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, milletin duası ve Allah rızası için çalıştıklarını söyledi.

Şahin,Biz Sizlerin Duası İçin Çalışıyoruz
28 Nisan 2015 - 12:25 - Güncelleme: 28 Nisan 2015 - 20:22

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, milletin duası ve Allah rızası için çalıştıklarını söyledi. 

Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer, Orduzu Vaizpınarı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ele ele, gönül gönüle vereceğiz, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Orduzu'yu da, Vazipınarı'da, Battalgazi'yi de, Malatya'yı da ihya edeceğiz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak güçlü bir yapıya kavuştuklarını belirterek, “Bir yıla yakın sürede 300'e yakın aracı, iş makinesini büyükşehire kazandırdık. Güçlü bir altyapı oluşturduk. İnşallah hizmetlerimizde her bölgemize yayılacak” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmediklerini, bundan sonrada eğmeyeceklerini kaydetti. AK Parti iktidara gelmeden önce milletvekillerini bile görmenin mümkün olmadığını ifade eden Şahin, “Milletvekilleri bir seçilip gittiklerinde, ancak bir daha ki seçimde gelirlerdi. Biz, teşkilatlarımızla birlikte her gün burada olmaya gayret gösterdik” diye konuştu.

Şahin, vatandaşların sıkıntılarıyla ilgilenmelerinin boyunlarının borcu olduğunu kaydederek, “Oy için bunları yapmadım, yapmayacağım. Sırf sizin duanız için, Allah rızası için yapıyorum. Eğer birisi, 'Allah razı olsun gerçekten işin hakkını verdi, Allah işini, gücünü rast getirsin bizi zordan kurtardı' diyorsa, biz görevimizi yapmışız demektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum