Şahin'den Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustaafa Eren’i ziyaret etti.

Şahin'den Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret
29 Haziran 2016 - 00:00 - Güncelleme: 29 Haziran 2016 - 00:06

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustaafa Eren’i ziyaret etti. 

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya’ya yapılabileceklere ilişkin istişare etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarların kendileri için önemli bir kurum olduğunu dile getiren Şahin, muhtarları kurumsal bir konuma ilk kez Ak Parti iktidarının oturtmaya çalıştığını ifade etti. Şahin, “Belki bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Devletin başında cumhur reisi olan kişinin kendi makamında muhtarların her kesimini konuk etmesi ağırlaması bizler içinde motivasyon açısından önemli bir başlangıçtır. Muhtarlarımızla ilgili önüne gelen gelmeyen her türlü şeyleri söylüyorlar. Bir takım çapsız insanların ağızlarına ilk doladıkları kurumsal yapı içerisinde görev alan muhtarlarımız oluyor. Ama biz bunları hiç dinlemeyeceğiz. Bunlar çalının gerisinde bağırıp çığrışan türden başka bir şey değil. Bir ara bağırıyorlardı işte ‘Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum nasıl bir olabilir’ diye. Bugünde aynı şekilde muhtarları tahkir edici cümleler kullanıyorlar. Biz işimize bakacağız, sizlerde işinize bakacaksınız" dedi. Karahan Tünelinin açılışına da değinen Şahin, “3 bakanımızın katılımıyla doğu-batı aksını birbirine bağlayan tüneli açtık. Asıl açılışı sayın başbakanımız inşallah cumhurbaşkanımız da gelir açacak. Yaklaşık 214 milyon gibi bir rakama mal olan önemli bir tüp geçittir. Bugüne kadar dağların yamaçlarından geçilen o yol artık tünelden geçilecek. İstanbul için bir Marmaray ne ise bizim için de Karahan tüneli ona benzerdir. Yine Çepiç Tüneli de faaliyete geçti. Sarsap Tüneli ve Erkenek Tüneli var. Yolların kıralı olmaz kuralı olur. Kuralına göre yol yapmazsanız, biz Ak Parti dönemine kadar trafik kazaları yüzde 80’inden fazlası karayollarının bir takım eksikliklerinden kaynaklanır iken Ak Parti iktidarlarıyla beraber bu tamamen sıfır düzeyine indirilerek şu anda oluşan kazaların yüzde 80’i sürücü ve araç hatalarından kaynaklanıyor” diye konuştu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, son dönemde şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dilediklerini belirtti. Eren, Ramazan ayının yaşandığı mübarek günlerde canilerin yaptıklarının kabul edilemez olduğunu söyleyerek, devletin bu konu üzerinde titizlikle çalıştığını da ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum