Şahin'den Akçadağ'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Akçadağ ilçesine düzenlediği teşekkür ziyaretinde, partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Şahin'den Akçadağ'a Teşekkür Ziyareti
04 Ağustos 2015 - 11:06

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Akçadağ ilçesine düzenlediği teşekkür ziyaretinde, partililer ve vatandaşlarla buluştu. 

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısında bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Partimiz, yine Türkiye’nin birinci partisidir ve Akçadağ bu seçimde de bizleri canla başla desteklemiştir. Akçadağ bizim göz bebeğimiz olan bir ilçe ve bu seçimde de bizden desteğini eksik etmemiştir. Bundan sonraki süreçte yapacağımız iş, Türkiye’yi, Malatya'mızı ve Akçadağ'ımızı en iyi şekilde temsil etmektir. Türkiye geneline baktığımızda biz hala başarılı bir partiyiz. Sandıklardan birinci çıkan ve bizden sonraki partiye yüzde 16 oranla fark atan bir partiyiz. Bu bir başarısızlık değil, büyük bir başarıdır. 13 yıldır tek başına iktidar olan ve mecliste en büyük çoğunluğa sahip olan partimize halkımız, ‘Tek başına iktidar olma, ortağın olsun’ dedi, halkımızın takdiri bu yöndeydi. Bunun değerlendirmesini de önümüzdeki süreçte Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil etmek adına yapacağız. 7 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz özveriden dolayı başta ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve Akçadağ'ımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akçadağ Belediyesi, Akçadağ Ziraat Odası ve Akçadağ Esnaf Odası ziyaretlerinin ardından Akçadağ esnafını da ziyaret eden Milletvekili Şahin, esnafla bir süre görüşerek, onların sorunlarını dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in Akçadağ ziyaretine, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Üner Özer, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, Akçadağ Belediye Başkan Vekili Ergün Doğan, AK Parti Akçadağ Koordinatörü Hasan Kardeş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum