Silahlı kavga: 1 ölü 1 ağır yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Silahlı kavga: 1 ölü 1 ağır yaralı
12 Haziran 2020 - 00:10 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 00:59

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; kardeş olan H.T. B.T. ile aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen C.A. (43)  ve U.S. (31) Akarsu sokak içerisinde karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada açılan ateş sonucunda C.A. ile U.S. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Cebrail A. (43) kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, vücudunun çeşitli yerlerine 3 ayrı isabet alan U.S. ise Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Olayın şüphelileri polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, ekipler her iki hastanede geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Silahlı kavgadaki ölü sayısı 2'ye yükseldi

Malatya'da 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı  silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada  açılan ateş sonucunda Cebrail A. (43)  ile Umut S. (31)  ağır yaralandı. Yaralılardan Cebrail A. (43)  kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralı Umut S. Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Polis ekiplerince olayın şüphelileri H.T. ile B.T. yakalanarak gözaltına alınırken, hastanede tedavisi süren  Umut S.'nin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.
 




YORUMLAR

  • 0 Yorum