Şimdi Düzceliler Düşünsün!

Malatya'nın Akçadağ ilçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, Düzce Valisi mi oluyor?

Şimdi Düzceliler Düşünsün!
29 Ağustos 2016 - 00:02 - Güncelleme: 03 Eylül 2016 - 22:41

Malatya'nın Akçadağ ilçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, Düzce Valisi mi oluyor?

Gazeteci Ali Aladağ'ın haberine göre; Malatya eski Vali Yardımcılarından Düzce Valisi Ali Fidan'ın Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı görevine getirilmesinden ötürü boşalan koltuğa Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan atanacak.

Aladağ'ın bu haberi Akçadağ ilçesinde büyük sevinçle karşılandı.Haber merkezimizi arayan yüzlerce Akçadağlı vatandaş haberin doğruluk derecesini sorgularken, öte yandan devletin Akçadağ'a yapabileceği en büyük hizmetin Ali Kazgan'ın Akçadağ'dan alınması olacağını belirterek , bir yıl önce Belediye Başkan Yardımcılığı görevine ataması yapılan ve son dönemde karıştığı skandallarla gündemden düşmeyen eniştesi Eyüp Işık'ın da akıbetini merak ettiklerini Kazgan'ın eniştesi Işık'ı da beraberinde götürmesinin isabet olacağını vurgulayarak şunları eklediler:

"Ali Kazgan, Akçadağ siyasal tarihinin en başarısız siyasi figürüdür.3 yıl görev süresi içerisinde ilçeye tek çivi çakmadığı gibi ilçenin çivisini çıkardı.Bu gelişme Akçadağ'a çifte bayram gibi oldu, ŞİMDİ DÜZCELİLER DÜŞÜNSÜN" diye konuştular.

Malatya Olay Gazetesinde yayımlanan Gazeteci Ali Aladağ'ın haberine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz 

http://malatyaolay.com/haber-malatya-nin-akcadag-belediye-baskani-ali-kazgan-duzce-valisi-mi-oluyor-14420.html
 


YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Argalı
    7 yıl önce
    Kıymetli arkadaşım Mehmet Al, 60-65 yaşında Başbakanlık yapılıyorda neden Akçadağ belediye başkanlığı yapılmasın. Önemli olan yaş değil ki! Önemli olan istemeyi bilip Akçadağ'a hizmet getirebilmek. Netice de şu ki yani Ali Kazgan olmasında kim olursa olsun....
  • mehmet al
    7 yıl önce
    argalı kardeş veya abim millet cag atladı sen hala bayram kara aslan diyordun allah aşkına cok iyi bir insan ona kesinlikle lafım yok ama artık yaşlandı bayram abinin bilirkişi olması lazım artık genc nesillere fırsat verin allah aşkına bayram abi gibi siyasetin pirleride geclere yol göstersin tabi bu benim fikrimmm
  • Argalı
    7 yıl önce
    Ali Kazgan, Akçadağ için kabustu inşallah Cennet memleketimin küçük ve şirin bir il'i olan DÜZCE için hayırlı olur. Bizim ilçenin sorunlarından anlayan halkın dilinden anlayan bu işinde bugün değil 30 senelik piri olan kompetanı olan ENCÜMENLİK'TEN gelme bir isim 1999 yılındaki seçimlerde halkın büyük teveccühüne mazhar olan Akçadağ'a başkan seçilen sonraki dönemlerde de AK PARTİ'Lİ adaylardan sonra en çok oyu alan ve kanaatimce AKÇADAĞ'DA karşılığı,tabanı ve oyu en fazla olan Siyasetin duayen ismi BAYRAM KARAASLAN inşallah görmezden gelinmez. EKMEĞİ EKMEKÇİYE VER BİR EKMEKTE ÜSTE VER.
  • Ergün güneş
    7 yıl önce
    Biraz geç oldu ama buna şükür gideceği yerin Allah yardımcısı olsun
  • Mehmet al
    7 yıl önce
    Düzceninde başını yakmayın kurban olammmmm