Star TV Akçadağ'da Çekim Yaptı

Star TV’ de Yayınlanan Ezgi Sertel İle 'Lezzetin Haritası' Program Ekibi Akçadağ'ın yöresel yemeklerini tanıtan bir dizi çekim yaptı.

Star TV Akçadağ'da Çekim Yaptı
24 Kasım 2015 - 01:05 - Güncelleme: 24 Kasım 2015 - 01:31

Star TV’ de Yayınlanan Ezgi Sertel İle 'Lezzetin Haritası' Program ekibi Akçadağ'ın yöresel yemeklerini tanıtan bir dizi çekim yaptı.

Star TV’de hafta içi   her gün ekranlara gelen, sempatik sunucu Ezgi Sertel’in sunumuyla izleyiciye ulaşan ‘Lezzetin Haritası’ programının çekimleri Akçadağ Levent Vadisi’nde yapıldı.

Akçadağlı ev hanımları, Akçadağ pilavı ve Akçadağ kömbesini Star TV  ekranlarına taşıyarak, izleyiciler için etli bulgur pilavı ve cevizli kömbe pişirdi. Program çekimi için Akçadağ'a gelen ekibi, davul zurna eşliğinde halk oyunları ekibi gösterisiyle beraber Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan karşıladı. 

Levent Vadisi’ni görmeye gelen çok sayıda vatandaş ve Star TV ekibi, program sonunda Akçadağ’ın yöresel yemeklerini afiyetle yedi.


 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • AKÇADAĞLI
    8 yıl önce
    2 yıl olmuş akçadağ halen bir hizmet görmemiş ken bir de seyir tepemiz çıktı.yollarımız çok temiz,trafiğimiz dört dörtlük,araçların park sorunu yok,halkın kendisinin ve malının güvenliği hat safhada.ve bize bir katkı sağlamayacak olan seyir tepesiyle uğraşıyoruz.neymiş efendim yüksekten çıkıp aşağıya bakmak insana heyecan veriyormuş.çıkın tokiye bakın aşağıya heyecanıda görürsünüz manzarayıda görürsünüz.bu yüzden yok televizyoncuları,yok gazetecilere yemek verip müsrif harcamalar yapacağımıza lütfen akçadağımızın önce içini geliştirelim boş işlerle uğraşmayalım.
  • onur sert
    8 yıl önce
    Lutven yayın tarıhınıde paylasırmısınız tesekurler..
  • ahmet karadere
    8 yıl önce
    sayın yetkili akçadağımızın bugibi kültürel etkinliklerle anılması tabiki gurur verici şahsım adına teşekürederim purogramın yayın günüile saatinide yazsanız biz gurbetekiler seviniriz saygılarımla