Tecrübemizi Hizmete Dönüştüreceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevinde edinmiş olduğu bilgi birikim ve tecrübeyi, hizmete dönüştürme noktasında gayret edeceğini söyledi.

Tecrübemizi Hizmete Dönüştüreceğiz
06 Mart 2015 - 13:34 - Güncelleme: 15 Mart 2015 - 20:20

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevinde edinmiş olduğu bilgi birikim ve tecrübeyi, hizmete dönüştürme noktasında gayret edeceğini söyledi. 

Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında, Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'ye çıktığı yolda başarılar diledi.

Tüfenkci'nin AK Parti İl Başkanlığı döneminde her zaman kendilerinin yanında olduğunu ve yakından ilgilendiğini ifade eden Şahbaz, "Bülent başkanımız inşallah Ankara yolunda da bizlerle yakından ilgilenir. Kendisine çıktığı yolda başarılar ediliyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, il başkanlığı döneminde muhtarlarla her zaman yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Tüfenkci, muhtarlarla her zaman istişare yaptıklarını ve sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Halka hizmet yolundaki mücadeleyi, muhtarlarımızla beraber gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan milletvekili aday adaylığına geçmesinin hem teşkilat hem de şehir açısından avantaj olduğunu dile getiren Tüfenkci, "Yıllarca bu mücadelenin içerisinde olduğumuzdan dolayı şehirle ilgili her şeyi çok iyi biliyoruz. Sizlerle birbirimizi çok iyi tanıyoruz. İl başkanlığının getirmiş olduğu tecrübe, bilgi ve birikim var. Onun için teşkilatlardan gelen arkadaşlarımızın milletvekilliği görevinde bulunması büyük bir avantajdır. Sadece muhtarlarımızla değil, kanaat önderleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare halindeydik ve iyi bir ilişkimiz var. Bizim aday adayı olmamızın en önemli nedenlerinden birisi de, edindiğimiz bilgi birikimini ve tecrübeyi hizmete dönüştürme noktasında gayret göstermek. Milletvekilliği görevi bize verilirse, duruşumuz ve tavrımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ortak Malatya paydası ve sevdası üzerine devam edecek" şeklinde konuştu.

"SINIF ATLAMAMIZ LAZIM"
Tüfenkci, Malatya'nın sınıf atlaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Büyükşehirle beraber önümüzdeki dönem içerisinde ciddi anlamda sınıf atlamamız lazım. Bunu muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve merkezi hükümetimizle uyum ve güç birliği içerisinde yapacağız. Bizim her konuda birlikte hareket etmemiz lazım. İnşallah önümüzdeki dönem nasip olursa, bunu gerçekleştirmek için gayret göstereceğiz. En önemlisi de, Ankara'da bürokrasi ayağında Malatyalılar olarak bir zayıflığımız var. Bu siyasi gücümüzü, Ankara'da bürokrasiye çevirmeliyiz. Artık muhtarlarım Ankara'ya gittiğinde işleri ve hizmetleri çok daha rahat almalarını sağlamanın yolunu açmış olacağız. Kişisel taleplerden çok proje bazlı talepleri Ankara'da takip etmek ve onları hayata geçirmek önemli bir husus."

YORUMLAR

  • 0 Yorum