"Terör örgütlerinin inlerine giriyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlar çok aşikar. Bunların oyunları içerisinde onlara maşa olan terör örgütlerine ve onlarında uzantısı olan siyasi partilere gereken cevabı 24 Haziran'da Türkiye'nin vereceğine olan inancımız tam" dedi.

"Terör örgütlerinin inlerine giriyoruz"
22 Haziran 2018 - 00:03 - Güncelleme: 23 Haziran 2018 - 00:20

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlar çok aşikar. Bunların oyunları içerisinde onlara maşa olan terör örgütlerine ve onlarında uzantısı olan siyasi partilere gereken cevabı 24 Haziran'da Türkiye'nin vereceğine olan inancımız tam" dedi.

Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Çalık, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastanede sağlık personelleriyle bir araya gelerek, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında radyo yayınına katılan Çalık, Emeksiz ve Hastane caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Göztepe Tekel Depoları'ndaki tekstil çalışanlarıyla bir araya gelen Çalık, Sağlık-Sen Malatya Şubesi, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Yeşilyurt ve Gündüzbey'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, ilk olarak özel bir hastanede sağlık personelleriyle bir araya gelerek, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Daha sonra radyo yayınına katılan Çalık, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplarken, radyoda çalan şarkılara da eşlik etti. Ahmet Kaya'nın şarkılarını büyük bir keyifle dinleyen Çalık, radyo programı sonrası esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek isteyen Çalık, "24 Haziran'da hep birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" dedi.

Göztepe Tekel Depoları'ndaki tekstil çalışanlarıyla bir araya gelen Çalık, daha sonra Sağlık-Sen Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çalık, "Uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlar çok aşikar. Bunların oyunları içerisinde onlara maşa olan terör örgütlerine ve onlarında uzantısı olan siyasi partilere gereken cevabı 24 Haziran'da Türkiye'nin vereceğine olan inancımız tam. Hem uluslararası örgütlerine hem terör örgütlerine hem de onların uzantıları olan partilere gerekli cevabı vermek boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin kanını yerde koymamak için bu cevabı vermek boynumuzun borcu" dedi.

Çalık, terör örgütlerinin inlerine girdiklerini ve operasyonların süreceğini kaydederek, şunları söyledi: "Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması lazım. Onlara bu desteği veren uluslararası güçlere hepimizin cevap vermesi lazım. Onlara payandalık edenlere, terör örgütlerini teşvik edenlere, eylem çağrısı yapanlara, 'dışarıya çıkması gerekir' diyerek, ziyarette bulunanlara gereken cevabı hep birlikte 24 Haziran'da vermemiz gerekir. Türkiye'nin sağlıklı bir toplum olabilmesi için öncelikle güvenlik konusunda hiçbir zafiyet yaşamadan, tüm Türkiye'nin, 81 milyonun güvenliğini tesis etmemiz gerekir. Bütün sınırlarımızdaki güvenliğimizi tesis edeceğiz, sınır dışındaki operasyonlarımıza devam edeceğiz ve sınırlarımızın içerisinde hiçbir terörist kalmayana kadar sonuna kadar mücadele edeceğiz. Terör örgütlerinin inlerine girmeye devam ediyoruz."

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, daha sonra Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Çalık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin ilk adımı olduğunu ifade ederek, "Muhtarlar, seçimle işbaşına gelen basamağın ilk merhalesi ve cumhurbaşkanımızın mahallelerdeki temsilcisi. Siz, her mahallede cumhurbaşkanımızı temsil ediyorsunuz. Geçmiş dönemdeki muhtarlık müessesi ile bugünü karşılaştırdığımızda muhtarlığın anlamı ve önemi çok daha yüksek mertebelere ulaşmış vaziyette. Özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi bir yana muhtarlık unvanı ve kavramı Türkiye'de çok önemli bir yere konumlandırıldı. Türkiye'nin muhtarı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'nın muhtarları ise sizlersiniz" diye konuştu.

Çalık, daha sonra Yeşilyurt ve Gündüzbey'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • arğalı
    5 yıl önce
    kENDİSİNE AİT BİR SÖYLEMİ BİLE OLMAYAN BİRİSİN SEN.GERÇİ AKP LİLER HEP ÖYLE.OKUMA ARAŞTIRMA ADETLERİ YOK.BİR REİSLERİ VAR BİRKAÇTANEDE YANDAŞ YAZARLARI VAR ONLARIN HER SÖYLEDİKLERİNİ İLAHİ EMİR GİBİ ALIP SLOGAN EDERLER.YILLARDIR VEKİL SN ÇALIK ŞAHSINA MUNHASIR BİR İŞLEVİ YADA SÖYLEMİ VARMI ? YOK