Trafik Işıkları Olmayan Kavşak, Tehlike Saçıyor

Malatya'da trafik ışıklarının olmamasından dolayı her gün kaza yaşandığı iddia edilen kavşağa, mahalle sakinleri çözüm bulması çağrısında bulundu.

Trafik Işıkları Olmayan Kavşak, Tehlike Saçıyor
21 Temmuz 2017 - 02:17 - Güncelleme: 21 Temmuz 2017 - 02:54

ÖZEL HABER HASAN ERYILMAZ/ Malatya'da trafik ışıklarının olmamasından dolayı her gün kaza yaşandığı iddia edilen kavşağa, mahalle sakinleri çözüm bulması çağrısında bulundu.

Malatya'nın en önemli ve trafiği yoğun caddelerinden olan Çavuşoğlu Mahellesi Kömürterzi kavşağında yaşanan trafik yoğunluğu kazalara neden oluyor. 

Mahalle sakinleri, burada ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşanmaması konusunda yetkililere çağrıda bulunarak kavşağa trafik ışıklarının bırakılmasını istediler.Kömürterzi kavşağında günü birlik bir çok kazanın yaşandığını belirten mahalle sakinleri hemen hemen her gün kazaların meydana geldiği kavşakta, trafik ışığının konulmadığı takdirde burada ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların olacağını ileri sürerek daha çok kişinin mağdur olmaması için, yola uygun bir çözüm bulunması için yetkililere çağrıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum