Tüfenkci: Türkiye'yi Kaosa Sürüklemek İstiyorlar

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bugün üç muhalefet partisinin birlikte, arkalarındaki gerçek muhalefet olan paralel muhalefetin de yapmak istediği şey Türkiye'yi bir kaos ortamına sürüklemek” dedi.

Tüfenkci: Türkiye'yi Kaosa Sürüklemek İstiyorlar
20 Mayıs 2015 - 15:41 - Güncelleme: 24 Mayıs 2015 - 17:19

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bugün üç muhalefet partisinin birlikte, arkalarındaki gerçek muhalefet olan paralel muhalefetin de yapmak istediği şey Türkiye'yi bir kaos ortamına sürüklemek” dedi. 

Tüfenkci, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda İpek Caddesi esnafıyla bir araya gelen Bülent Tüfenkci, esnafların tek tek elini sıkarak sohbet etti. İpek Caddesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’ye esnaflar, destek sözü verdi. Esnaflar AK Parti’nin Malatya’dan 6 milletvekili çıkarmasını istediklerini belirterek, “Bağımsızlar oy bölme peşinde, biz bunu istemiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu mucize sürsün istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.
İpek Caddesi esnafını ziyareti sırasında açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, bugün Türkiye’de herkes başı dik dolaşıyorsa bunun 12 yıllık istikrarın bir ürünü olduğunu vurguladı. Esnaflara faizsiz kredi verdiklerini de hatırlatan Bülent Tüfenkci AK Parti’nin ‘cağız, ceğiz’lerle işi olmadığını belirterek, “Biz yaptık deriz, biz yapıyoruz deriz” dedi. 

Tüfenkci, “Esnaflarımızın istikrardan, Türkiye’nin ve Malatya’nın büyümesinden yana tavır alıp, destek vermesi bizleri oldukça memnun etti. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; esnafa, çiftçiye, emekliye çalışana, işçiye her türlü imkanı veren AK Parti Hükümetidir. İnşallah önümüzdeki dönemlerde milletimizin desteğiyle Meclis’e gittiğimizde bu çalışmalarımızı artırarak, sürdüreceğiz. Kılıçdaroğlu ‘Bize 4 yıllığına ülkeyi verin, sonra bırakırız’ diyorlar. Gördü memleketin kasasını hazinesini doldurduk. ‘Şimdi o hazinenin üstüne otursam da har vurup harman savursam’ diyor. Bugün Türkiye’de herkes başı dik dolaşıyorsa bu 12 yıllık istikrarın ürünüdür. Biz söz verdik mi yaparız. Ne söz verdikse yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Esnafa faizsiz kredi verdik. Biz cağız ceğiz demeyiz; Biz yapıyoruz yaptık deriz” diye konuştu.

Açıklamasının devamında muhalefet partilerinin koalisyon hedefine dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bugün üç muhalefet partisinin birlikte, arkalarındaki gerçek muhalefet olan paralel muhalefetin de yapmak istediği şey Türkiye'yi bir kaos ortamına sürüklemek. İnsanlar öyle bir noktaya getirilmek isteniyor ki milletimizin bu noktada uyanık davranıp, oylarını heba etmemesi gerekiyor. Kullanılan oy Türkiye’nin büyümesine katkı sunmayıp, kaosa, krize katkı sunacaksa bir kez daha düşünmek gerekir. Kızgınlıklar sonra pişmanlıklara neden olabilir ve Türkiye yakalamış olduğu huzuru bulamayabilir” sözlerine yer verdi.

Türkiye’nin ikinci yarısında kayısıyla ilgili Malatya’da ciddi bir çalışma yürüteceklerini de vurgulayan Tüfenkci, “Özellikle kayısıya alan bazlı destek noktasında tüm milletvekillerimizle birlikte çalışacağız. Bu çalışmaların yansımaları Malatya’mıza ciddi anlamda olumlu olacaktır” dedi.

İpek caddesi gezisi sırasında Malatya’da yarım kalan işlerin ne olduğunu ve bunların çözüm noktasında bilgi birikimine sahip olduğunu da belirten Tüfenkci, ayrıca PTT 1. Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’a desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum